DANAS SE ŽENI PETAR GRAŠO! Otkriveni svi DETALJI venčanja sa Hanom Huljić!

Autor:

Zabava

19.02.2022

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se venčavaju Petar Grašo i Hana Huljić.

DANAS SE ŽENI PETAR GRAŠO! Otkriveni svi DETALJI venčanja sa Hanom Huljić!

Foto: youtube.com/printscreen

Hana Huljić i Petar Grašo danas će izgovoriti sudbonosno ''DA'' u crkvi Svetog Franje u Splitu, prenosi Gloria.hr.

 

 

Kako se navodi, Grašo će imati dva kuma, pored košarkaške legende Dina Rađe, pevaču će kumovati i poznati slovenački kuvar Tomaž Kavčić.

Kavčić i Grašo su dugogodišnji prijatelji, a Petar je Kavčiću bio kum na venčanju. Njihovo prijateljstvo traje duže od deset godine, otkako je pevač sa roditeljima Snježanom i Zoranom vodio nekadašnji porodični restoran, gde će biti održana svadbena večera.

 

 

Hana je ipak malo jednostavnija, nosiće haljinu splitskog dizajnera, koji je otkrio da će venčanica biti jednostavna i elegantna kao i sa sama Hana.

S druge strane, Hana je malo jednostavnija. Već je poznato da će mlada nositi haljinu splitskog dizajnera. Naime, dizajner je ranije otkrio da će venčanica biti jednostavna i eleganta, kao i Hana. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

- Biće to jednostavna i laka šminka. U slučaju da ostavimo kosu raspuštenu, Hani će napraviti lagane talase. Ona je jednostavna devojka i toga ćemo se držati - rekla je šminkerka i frizerka.

Dan ranije u Split počeli su da dolaze svatovi.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading