ZORICA MARKOVIĆ SE OGLASILA IZ BOLNIČKOG KREVETA! Nakon HITNE hospitalizacije, pevačica poslala BRUTALNU poruku! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.02.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković se oglasila iz bolnice.

ZORICA MARKOVIĆ SE OGLASILA IZ BOLNIČKOG KREVETA! Nakon HITNE hospitalizacije, pevačica poslala BRUTALNU poruku! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica Zorica Marković hospitalizovana je zbog srčanih smetnji, a tom prilikom se oglasila za portal Republika.rs i otkrila šta se dogodilo i kako se oseća.

- Sad su mi lekari rekli da operacije verovatno neće biti. Radimo sve bitne provere, ostaću u bolnici narednih sedam dana, saopštili su mi doktori. Prošlo je 15 godina od te operacije i ugradnje stentova, oni moraju da se produvaju i to je rutinski posao. Osećam se dobro, te aritmije su normalna stvar, odmah se reaguje i ako se pojave. Poručila bih neprijateljima da se ne raduju jer neću još na onaj svet. Ovde je najgore što moram non stop da ležim, pa sam neprestano na telefonu. Proveriću sve, prvo vadimo krv, pa o tom potom. Pazim se koliko mogu i moj savet svima je - samo umereno. Nikad ne preterujem, zato me zdravlje dobro služi uprkos tome što sam imala ozbiljne probleme  - poručila je pevačica.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Zorica Marković se oglasila iz bolnice

Ona se sada ponovo oglasila za naš portal i poslala brutalno iskrenu poruku čitavoj javnosti i onima koji je vole, ali i ne vole.

- Samo se proverava rad ovog srca kao planina. Svima koji me vole ne brinite, biću dobro, a onima koji čekaju loše vesti i pišu gluposti sve najbolje, seme vam krvavo, ne mrzite biće vam bolje da volite nekog i nešto - poručila je Zorica u svom stilu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Zorica Marković u bolnici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Samo se proverava rad ovog srca ko planina Svoma koji me vole ne brinite bicu dobro a onima koji cekaju lose vesti i pisu gluposti sve naj bolje, seme vam krvavo ne mrzite bice vam bolje da volite neekog i nesto

Komentari (0)

Loading