OD TEŠKE BEDE DO NEVIĐENOG LUKSUZA! Evo ko je Srpkinja koja je u Austriji uhapšena zbog ilegalnog uzgoja pasa! ŽIVOTINJE U STRAŠNOM STANJU!

Autor:

Hronika

19.02.2022

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska državljanka uhapšena je u Austriji pre nekoliko dana zbog maltretiranja i ilegalne preprodaje pasa.

OD TEŠKE BEDE DO NEVIĐENOG LUKSUZA! Evo ko je Srpkinja koja je u Austriji uhapšena zbog ilegalnog uzgoja pasa! ŽIVOTINJE U STRAŠNOM STANJU!

Foto: Printskrin

Reč je o Danijeli J. iz okoline Aranđelovca koja već godinama živi i radi u inostranstvu.

Komšije iz sela u okolini Aranđelovca kažu za Kurir da su se Danijela i njena porodica pre više od deset godina preselili u inostranstvo.

- Oni su bili velika beda, praktično nisu imali šta da jedu. Nekako su uspeli da se izvuku iz našeg mesta i odu u inostranstvo. Od tada su se mnogo promenili. Došli su do nekih para i kada dođu kući ne pričaju i ne druže se sa komšijama. Ona je postala jako bahata i bezobrazna. Otvarala je ovde neke kafane u selu i okolini, ali su svi poslovi propali - pričaju komšije.

Oni dodaju da Danijelina bahatost ide do te mere da su vrlo često iz njenih usta čuli rečenicu:"Mogu sve da vas kupim, mogu da kupim celo ovo mesto".

Podsetimo, Danijela J. uhapšena je u austrijskom gradu Holabrun jer je navodno držala kućne ljubimce za ilegalnu prodaju u nehumanim uslovima. Nju su prijavile komšije jer su mesecima čuli lavež pasa.

Austrijska policija upala je u njenu kuću, sa državnim veterinarom, i tada zatekla stravičan prizor. Psi su bili u podrumu, bez hrane i vode, prostorije su bile pune fekalija. U pozadini se čula glasna muzika, koja je bila tu kako bi prikrila lavež pasa. Pored Danijele, uhapšen je još jedan muškarac, takođe srpski državljan i kod njega su pronađeni psi koji su živeli u istim uslovima.

Austrijska policija je pozvala građane koji su kupili pse od nje da se jave nadležnima.

- Svako ko je kupio štence haskija ili rotvajlera od devojke koja je na slici u periodu od 2. jula 2017. do 5. februara 2022. godine, a koji su u trenutku rođenja bili evidentno teško bolesni, a potom i umrli neka se jave nadležnima - navodi portal Hojte.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading