KO JE ZET JASNE ŠEKARIĆ? Egipćanin od kog je Lea POBEGLA je poznat, a evo čime se bavi BAVI! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.02.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zet Jasne Šekarić poznati Egipćanin.

KO JE ZET JASNE ŠEKARIĆ? Egipćanin od kog je Lea POBEGLA je poznat, a evo čime se bavi BAVI! (FOTO)

Foto: printscreen

Lea Šekarić, ćerka Jasne Šekarić, udala se za Egipćanina Sajeda Abubakra, sa kojim je dobila ćerku Sofi. 

Republika

Foto: printscreen

Lea Šekarić

Lea je bila deo rijalitija ''Zadruga'' 2019. godine, a upamćena je po tome što je dečka prevarila sa Radeom Lazićem sa kojim je završila u krevetu. Po izlasku iz rijalitija je nestala sa javne scene, a vest o njenoj udati je sve iznenadila. Ona i Sajed su u novembru 2021. godine dobili ćerku, a njena majka Jasna se pohvalila unukom na Instagram profilu.

 

 

Sajed je poznati di-džej, Mado King, a sudeći po fotografijama koje su objavljivali izgledalo je da uživaju u svojoj ljubavi. Međutim, Lea je to demantovala kada je pobegla iz Egipta sa ćerkom, a Sajedu se ne javlja i ne dozvoljava mu da vidi ćerku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mado King (@mado_king.2022)

 

- Lea mi je rekla da će otići na dve nedelje da vidi baku, jer je bolesna. Rekao sam joj da ostane i duže ako treba. Potpisao sam odobrenje (za put sa ćerkom) za te dve nedelje. Na aerodromu smo se oprostili, plakali, sve je bilo normalno. Lea mi je potom javila da su svi pozitivni na korona virus i da će morati duže da ostane u Srbiji, a onda me zvala da mi kaže da se neće vraćati i da ja nemam ćerku. Pokušao sam da stupim u kontakt s njima, ali me je Lea blokirala na svim mrežama, kao i njena majka - tvrdi Abubakr, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading