SKANDAL U PORODICI JASNE ŠEKARIĆ! Ćerka joj se udala za Egipćanina, pa sa bebom POBEGLA u Srbiju, on OČAJAN: ZA SVE JE KRIVA NJENA MAJKA!

Autor:

Zabava

19.02.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Jasne Šekarić pobegla je od muža Egipćanina i vratila se za Srbiju.

SKANDAL U PORODICI JASNE ŠEKARIĆ! Ćerka joj se udala za Egipćanina, pa sa bebom POBEGLA u Srbiju, on OČAJAN: ZA SVE JE KRIVA NJENA MAJKA!

Foto: printscreen/instagram

Ćerka Jasne Šekarić i bivša rijaliti učesnica Lea Šekarić, udala se za Egipćanina Sajeda Abubakra, poznatijeg kao di-džej Mado King, sa kojim je dobila ćerku. Međutim, ljubav je bila kratkog veka, te je Lea sa ćerkom pobegla u Srbiju i nema nameru da se vraća u Egipat, prenosi Blic.

Republika

Foto: printscreen

Lea Šekarić

Kako Sajed tvrdi, ćerku nije video od januara, kao i da ga je Lea ostavila bez prebijene pare, a preti da će pokrenuti pravni postupak kako bi ćerku vratio u Egipat. On takođe tvrdi da ga Jasna Šekarić nikada nije prihvatila.

- Lea mi je rekla da će otići na dve nedelje da vidi baku, jer je bolesna. Rekao sam joj da ostane i duže ako treba. Potpisao sam odobrenje (za put sa ćerkom) za te dve nedelje. Na aerodromu smo se oprostili, plakali, sve je bilo normalno. Lea mi je potom javila da su svi pozitivni na korona virus i da će morati duže da ostane u Srbiji, a onda me zvala da mi kaže da se neće vraćati i da ja nemam ćerku. Pokušao sam da stupim u kontakt s njima, ali me je Lea blokirala na svim mrežama, kao i njena majka - tvrdi Abubakr.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mado King (@mado_king.2022)

 

On je otkrio da Lea ima egipatsko državljanstvo, ali je istovremeno poslao srpski putni list za devojčicu u kojem jasno piše da ona ima srpsko državljanstvo.

Uprkos tome, Abubakr tvrdi da neće odustati, da mu nedostaje ćerka i da je angažovao advokata.

- Svi u mojoj porodici znaju šta se desilo. Treba mi moja ćerka, želim je nazad u svom naručju. Neka mi pošalju novac da dođem da je vidim, jer zbog njih dve (Lee i Jelene) nemam više para - kaže Abubakr.

Jasna Šekarić kaže da je angažovala advokate, kao i da Lea nije venčana iako je njen suprug pokazao venčani list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Andras

19.02.2022 20:19

Ej ej sirotinjo kad se najedes

Jasna

20.02.2022 06:23

Tako je to kad ne učite decu da je svoja vera, svoja zemlja, svoj rod, svoje poreklo i kultura na prvom mestu. I da je za sreću potrebno da prevagnuo sličnosti, ane razlike...