ŠOKANTNI DETALJI SKANDALA KOJI JE UZDRMAO SRBIJU: Divac primio Nišu u kuću, a Saveljić mu STARTOVAO ćerku!

Autor:

Sport

19.02.2022

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac duboko je razočaran u svog nekada bliskog prijatelja Nišu Saveljića.

ŠOKANTNI DETALJI SKANDALA KOJI JE UZDRMAO SRBIJU: Divac primio Nišu u kuću, a Saveljić mu STARTOVAO ćerku!

Foto: Srpski telgraf/Starsport

Vlade Divac nema nameru da oprosti bivšem fudbaleru Partizana to što mu je startovao ćerku Petru preko društvenih mreža.

Njihov odnos je nekad bio berićetan, a nekadašnja zvezda NBA lige je Saveljiću dosta pomogao u Americi, a ugostio ga je i u porodičnom domu.

- Objasniću vam detaljno kako je teklo njihovo poznanstvo. Niša je otišao trbuhom za kruhom u Ameriku i tamo je upoznao ženu s kojom je napravio poslovni dogovor o osnivanju fudbalske akademije. To je bilo u Kaliforniji. Oni uspešno sarađuju i dan-danas. Jednog dana se našao u restoranu s ljudima iz Srbije koji poznaju i porodicu Divac. Tog dana su se sastali u Sakramentu. Igrom slučaja, tada se u lokalu zadesila Snežana Divac, kao i njena ćerka Petra - govori sagovornik za medije, inače blizak prijatelj Vlada Divca.

Republika

Foto: Starsport

Ono što je Niša Saveljić uradio šokiralo je mnoge.

- Niko nije mogao da nasluti da će doći do ovakvog skandala. Divac je baš bio srdačan prema Saveljiću. Cenio ga je i poštovao. Ispostavilo se da je iskoristio njihovo gostoprimstvo kako bi se nabacivao njihovoj ćerki. Bio je lepo ugošćen, štaviše, Divac se ponudio da mu pomogne. On ima jake kontakte i odmah je pozvao moćne ljude iz fudbalskog kluba Sakramento. Povezao je Nišu s njima u vezi s budućim poslovima. Napravio mu je prolaz u tom fudbalskom svetu. Tada je Divac bio na funkciji u Sakramento Kingsima. Eto, dok mu je Vlade završavao životne stvari, umesto da mu zahvali, Saveljić je gledao kako da mu zavede dete - dodaje pomenut izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Boldrik

19.02.2022 09:42

Od svega o ovom slučaju smo samo saznali da je Saveljić loš prijatelj. Ali, nit je silovao, nit je u porukama bio bezobrazan ili eksplicitan. Smrad je što je startovao dete od prijatelja, ona ga oduvala i ćao zdravo. Posle 3 godine ovo razvlačenje po medijima ne znam kome treba.