ĐEDOVIĆA ČEKA STAN KADA IZAĐE! Sanja Maletić otkrila da se zadrugaru sprema IZNENAĐENJE, pa dala svoj sud o LJUBAVNOM TROJCU! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

19.02.2022

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Maletić otkrila je da Marka Đedovića čeka stan po izlasku iz ''Zadruge''.

ĐEDOVIĆA ČEKA STAN KADA IZAĐE! Sanja Maletić  otkrila da se zadrugaru sprema IZNENAĐENJE, pa dala svoj sud o LJUBAVNOM TROJCU! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Pevačicu Sanju Maletić dugo nismo videli, a danas smo je sreli na jednom prestoničkom dešavanju gde nam je priznala da su joj nedostaja i svečanosti i događaji, kao i druženja sa prijateljima.

Jedan od Sanjinih najboljih prijatelja je novinar i aktuelni zadrugar Marko Đedović, a sada nam je otkrila da li ga prati u rijalitiju, kao i šta mu se sve sprema kada izađe iz Bele kuće.

- Đedović je moj prijatelj nezavisno od mog ili njegovog posla, to je porodično prijateljstvo. Marko mi se sada doselio u komšiluk i dok on tamo bije svoje bitke mi ovamo vodimo bitke sa njegovim majstorima, kada izađe da mu stan bude jako lepo sređen i da proslavimo to, nadam se da će i medije da pozove malo da svi vide kako se skućio, a svakako se baš lepo skućio. Pratim ga naravno koliko god mogu i podržavam.

Šta je Sanja još rekla pogledajte u vidu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading