SEKSOLOG DR ALEKSANDAR MILOŠEVIĆ OBJASNIO: Muškarci su skloniji prevari zbog OVOGA

Autor:

Vesti

19.02.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj emisiji Goce Tržan na K1 televiziji „Ako progovorim“, poznati seksolog dr Aleksandar Milošević objasnio je zašto su muškarci skloniji prevari od žena.

SEKSOLOG DR ALEKSANDAR MILOŠEVIĆ OBJASNIO: Muškarci su skloniji prevari zbog OVOGA

Foto: K1

- Hormonski gledano muškarac je skloniji prevari, odnosno preljubi zbog testosterona, jer ga on tera na akciju, a žena ima više estrogena pa je taj hormon tera na majčinski instinkt, mada to se danas sve promenilo, na primer moda i marketing mogu da utiču na to da žena prevari – rekao je doktor Milošević na K1, i napomenuo - ipak je presudan nečji karakter.

On je izneo svoj stav o tome kako se u osnovi razlikuju muškarci i žene.

- Kada bi postojao jedan muškarac i hiljadu žena mogao bi da nastane svet, a kada bi postojala jedna žena i hiljadu muškaraca ona to ne bi izdržala, ali psihološki gledano žena je mnogo jača, njen razvoj ide mnogo mirnije, jer su se kao mlade navikle na hormonske promene i na to da je muškarac favorizovan u društvu - istakao je Milošević.

Upitan da li zato žene češće praštaju preljubu i da li su vaspitavane da je u redu kada je muškarac prevari, rekao je:

Republika

Foto: K1

Dr Milošević u emisiji

- Žena je racionalnija, ona nikada nije u prvom planu, pošto muškarac jeste, on mnogo teže može da obuzda libido i zbog toga češće učini preljubu, žena u startu gleda mirnije i racionalnjije na sve to. Jedan lep razgovor i muškarac će uleteti u vatru prevare a i plus je nesigurniji, mada praštanje postoji i treba da postoji ako je veza iskrena - rekao je.

Seksolog je naglasio i da se muškarci mogu pokajati. 

- Mogu se pokajati. Veliki broj muškaraca koji u prinicpu nisu poligami, u suštini su monogami, krenu u jednu takvu akciju zbog okruženja koji favorizuje da muškarac spava sa što više žena - naglasio je seksolog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading