POROČNA JELENA ĐOKOVIĆ RASKRINKANA: Novakova supruga krije MRAČNU TAJNU o životu, sada je sve jasno! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.02.2022

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đoković progovorila je otvoreno o svojim porocima.

POROČNA JELENA ĐOKOVIĆ RASKRINKANA: Novakova supruga krije MRAČNU TAJNU o životu, sada je sve jasno! (FOTO)

Foto: InstagramPrintscreen/jelenadjokovicndf

Ishrana najboljeg tenisera današnjice intrigira javnost otkako je otkrio da ne jede meso. Od čega taj čovek živi, odakle mu snaga da satima trči po terenu, pa na kraju još i pobedi?

Bezbroj je ovakvih pitanja, ali Novak Đoković je sam po sebi odgovor. Najveće uspehe u karijeri postigao je upravo otkako je korigovao jelovnik, a istih formula pridržava se i njegova supruga Jelena. Ipak, nije uvek bilo tako.

Jelena Đoković je u svom blogu pod nazivom Kako učim o zdravlju svog tela objasnila kako je prešla na zdravu ishranu.

 

 

U jednoj fazi „odrastanja“ verovala sam da je bitnije da što duže učim i da je hrana samo „nužno zlo“ koje moram da pregrmim, pa sam kupovala sve što može da se pripremi na brzaka. Najviše palačinke, jaja, pice, paste, sendviče, pljeskavice, čokolade i čipseve. Za salate sam mislila da su za one koji pokušavaju da izgube kilograme. „Ja sam ipak mršava, pa mi treba malo jača hrana“, govorila sam. Hranu nikada nisam delila na „zdravu“ i „nezdravu“, već na onu koja goji i stvara celulit i onu koja ne. Sebe sam smatrala skroz zdravom sa povremenim prehladama, pa se zdravljem kao konceptom nisam bavila već samo spoljašnjim izgledom. 

 

 

‒ Kada sam polazila na fakultet, govorili su da ću sto odsto početi da pušim i pijem kafu, alkohol ili energetska pića. To je ono što „svi“ rade kad krenu na faks. Tako se bore sa stresom i umorom. To su poroci odrastanja. Meni je kontrola nad telom uvek bila prioritet i opirala sam se tome da moram da uzmem nešto da bih se osećala bolje ili da dam svoj maksimum. Takva sam i sada. Ali tada sam bila otvorenija da probam ono što rade svi. Međutim, već iz prvih nekoliko pokušaja dobila sam vrlo jasan odgovor od svog tela. Bukvalno je urlikalo na mene „NE!“ Povraćala sam celu noć u više navrata, a jednom prilikom sam zbog povraćanja izgubila četiri kilograma. Prosto mi telo nije dalo, a da budem iskrena, nisam se previše ni trudila.

 

 

‒ Nisam veliki ljubitelj teretana i oduvek sam bila „uradi sam“ tip, pa mi teretana ne služi kao motivacija, već vežbe radim napolju pored mora, na mojoj terasi ili negde zaklonjena. Moje joga rutine, vežbe u parteru, čučnjevi i trbušnjaci u prolazu na neki način su moja osnova. Obožavam plivanje, trčanje u prirodi i vožnju bicikla. Kik boks mi se takođe sviđa, a tenis vežbam samo nekoliko puta godišnje (nikako da dođem na red) – šaljivo zaključuje u svom blogu Kako učim o zdravlju svog tela Jelena Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Mi

12.02.2022 14:59

Sta je sporno, zasto negativan naslov??

Nadal

12.02.2022 16:51

Ja mislio voli keks. Znao sam da je nedojedena. Jadan nas Djole

Ivana

15.02.2022 19:38

Bombast naslov je da bi procitali obican tekst