OTKRIVAMO KOLIKO GODINA IMA RUŠKA JAKIĆ: Vreme za nju kao da je stalo, o starosti nikad ne priča, a evo koliko svećica je oduvala na torti! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.02.2022

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruška Jakić retko kada priča o godinama, jer smatra da su samo broj, a mi otkrivamo koliko ima.

OTKRIVAMO KOLIKO GODINA IMA RUŠKA JAKIĆ: Vreme za nju kao da je stalo, o starosti nikad ne priča, a evo koliko svećica je oduvala na torti! (FOTO)

Foto: youtube.com

Veoma vitalna i radno aktivna kao devojčica u najboljim godinama, legendarna TV novinarka nedavno je obeležila veliki jubilej!

U subotu, 8. januara, popularna Ruška Jakić, TV novinarka i autorka koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, napunila je 84 godine. Rođena je 1938. godine u Beogradu u porodici jugolsovenskog diplomate Sretena i beogradske lepotice Evgenije Jakić, devojačko Barberis.

Republika

Foto: Youtube.com

Ruška Jakić u emisiji

 

Posle završetka gimnazije, Ruška se zaposlila u Izdavačkoj kući Politika i nastavila sa obrazovanjem. Osim što je drugovala s nekim od najznačajnijih umetnika druge polovine XX veka (Momo Kapor, Olja Ivanjicki, Aleksandar Joksimović) njenom zaslugom je Jugoslavija dobila licencu za učešće na izborima za Mis sveta, prenosi Gloria.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Ruška Jakić

 

Uprkos tome što je u devetoj deceniji života, veoma je vitalna i radno aktivna. I dalje uređuje i vodi emisiju “Ljubav i moda” koja se emituje tri decenije. Iza sebe ima tri braka i kćerku Anu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading