PROCURILI ŠOKANTNI DETALJI IZ PORODICE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Sukob između Jelene i Dijane ne jenjava, A SADA JE NAKON SVEGA USLEDIO ŠOK OBRT!

Autor:

Zabava

11.02.2022

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Đoković, Novakova majka, za sve što se dešava njenom sinu krivi snaju Jelenu.

PROCURILI ŠOKANTNI DETALJI IZ PORODICE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Sukob između Jelene i Dijane ne jenjava, A SADA JE NAKON SVEGA USLEDIO ŠOK OBRT!

Foto: printscreen/instagram

Majka najboljeg tenisera na svetu, Dijana Đoković, smatra da je za probleme njenog sina kriva snaja Jelena! Majka i supruga svetskog broja jedan već godinama nisu u dobrim odnosima, i to je do te mere izraženo, da više ne može ni da se sakrije.

Novakova supruga Jelena nije bila uz njegove roditelje Dijanu i Srđana i brata Đorđa, kada su organizovali proteste podrške, što je jasan pokazatelj da među njima postoji sukob, piše "Stori". 

 

Republika

Foto: Starsport, Profimedia

Dijana Đoković i Jelena Đoković

 

 - Ovo nije bio stres samo za Novaka. Psihološke posledice za sve one kojima je stalo do njega morale su se pojaviti i nemadovoljno dobrog razloga da zabrinute supruga i majka ne budu jedna uz drugu. A sva je prilika da nisu bile. To se najbolje pokazalo pred čitavim svetom, kada su Noletovi majka, otac, brat i stric organizovali protest podrške u Beogradu, a Jelena im se nije pridružila. Ona je morala da bude tamo ukoliko se slaže sa Dijanom i Srđanom. Što znači da se ne slaže - navodi se u "Storijevom" tekstu.

Dalje se navodi da se Dijana nikada nije slagala sa Novakovim načinom života, koji se promenio od kada je sa Jelenom.

- Priče o tome kako Novakova supruga Jelena i majka Dijana ne slažu podgrejane su u najtežim danima za ovu porodicu. Drama oko australijske vize samo je podsetnik za sve ono što je između Jelene i Dijane tinjalo odranije. Novakova majka se nikada nije slagala s njegovim životnim stilom otkako je upoznao Jelenu. Oni koji kritikuju njegov stav o vakcinama, čak se pitaju gde je moguće da ga je izgradio. Pored supruge, roditelja ili sasvim trećih faktora? - navodi se u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
PRAVI LJUBITELI TENISA

11.02.2022 18:51

BRAVO za JELENU. PUSTI OVE POLITICARE STRAJKACE I MITINGASE. SVAKA CAST STO SI PO STRANI OVOG CIRKUSA. BRAVO !

Odgovori 23 9
Jana

11.02.2022 22:31

Sta kazu komsije,molim vas? To obavezno da ispitate....Hvala

Odgovori 15 4
Hope

13.02.2022 16:58

Story bi mogao da smanji doživljaj, ne blatite ničiju porodicu, niti bjihove članive, vama je jasno, šta vam je uopšte jasno?