ĐOKOVIĆU PLAVUŠA POMUTILA UM UŽIVO U EMISIJI, PA PAO POLJUBAC: Novakov snimak koji su svi zaboravili, Jelena će zbog ove scene napraviti HAOS! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.02.2022

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u prošlosti je imao blizak susret sa atraktivnom plavušom, a to je bio period kada je bio u vezi sa Jelenom.

ĐOKOVIĆU PLAVUŠA POMUTILA UM UŽIVO U EMISIJI, PA PAO POLJUBAC: Novakov snimak koji su svi zaboravili, Jelena će zbog ove scene napraviti HAOS! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak i Jelena Đoković

Sada najbolji teniser sveta Novak Đoković ranijih godina se pojavljivao u raznim emisijama, a 2008. godine voditelj Ognjen Amidžić uspeo je da ga ugosti u formatu ,,Amidži šou". Tom prilikom Đoković je morao da pokaže svoje sposobnosti van domaćeg terena, te je tako dobio zadatak da zaigra latino ples sa atraktivnom plavušom. 

Nakon što su ušli u zelenu sobu, gde su ga čekali instruktori, Đoković je odmah po ulasku pokazao manire i atraktivnoj plavuši, njegovoj partnerki u plesu poljubio ruku, čime je i tada pokazao da je džentlmen. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Novak Đoković Amig show

 

Imao sam želju uvek, devojka moja bi htela da naučimo da igramo taj latino ples… - počeo je Đoković.

Posle  komentara da je emisija čudna, i odlaska u drugu prostoriju, Đoković je duhovito prokomentarisao:

Se*si fazon, to mi se sviđa! Jao, jao, jao… sramota me (da igram)!

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading