ŽENO, ZNAŠ LI ZA SRAMOTU I BLAM? Severina pokazala da joj nije ništa sveto, potezom ponizila porodicu Mateja Periša, ovo se NE OPRAŠTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2022

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Vučković snimila je spot na mestu gde je nestao Mateja Periš!

ŽENO, ZNAŠ LI ZA SRAMOTU I BLAM? Severina pokazala da joj nije ništa sveto, potezom ponizila porodicu Mateja Periša, ovo se NE OPRAŠTA! (FOTO)

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official

Severina Vučković ponovo je iznervirala javnost svojim ponašanjem, ovog puta svoje sunarodnike iz Hrvatske. Kad se pojavila vest da je pevačica stigla u Srbiju i da snima spot u Beogradu na lokaciji u Beton hali, ljudi iz Hrvatske počeli su da ostavljaju komentare na svim društvenim mrežama, ali i mnogobrojnim portalima koji su preneli tu informaciju. Oni su jednoglasno napali Severinu i negodovali zbog ovog njenog postupka, ali i istakli da ih je ovim potezom osramotila.

Republika

Foto: Instagram

Severina Kojić

 

Sudeći po komentarima, njima je zasmetalo to što je Severina namerno odabrala mesto za snimanje spota koje se nalazi tik uz ugostiteljski objekat u kojem je poslednji put s prijateljima viđen Matej Periš, nestali dečko iz Splita.

- Sad ću otvoreno, ove me je čisto sramota što je iz Hrvatske. Dno dna je ovo što je napravila, nakon što joj je sugrađanin nestao, a bio je ovde. Ona dođe ovde da se zabavlja i snima. Ne znam šta reći... Nema ta obraza i morala, a lažno priča da ima. Ostani tamo napokon i više se ne vraćaj. Tamo je tvoj pravi dom i otadžbina - napisao je jedan od besnih građana Hrvatske ispod članka objavljenog na jednom portalu.

Bilo je i onih koji su ubeđeni da je Severina na ovaj način htela da odradi sebi reklamu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Severina Vučković

 

- Opet ona po onome da je i loš PR dobar za karijeru. Ne razumem je, naizgled je inteligentna osoba, ali stalno vuče sulude poteze, i na privatnom i na poslovnom planu. Ko neki poremećaj ličnosti. Šta, dovukla se u Srbiju, pa baš u Beton halu? - glasili su komentari isprovociranih Severininih sunarodnika.

Da jeste reč o marketinškom potezu Vučkovićeve, govori to da je ona snimala kadrove za spot u klubu, a to je mogla da uradi u bilo kom lokalu na nekoj drugoj lokaciji. Odabrala je baš da to bude u Beton hali, a preko svojih saradnika je dojavila medijima i paparacima da dođu u sredu uveče pri kraju snimanja da je slikaju kako izlazi iz kluba.

Severina je bila maskirana u stilu holivudske zvezde kako je ne bi prepoznali mediji koje je sama pozvala. Na sebi je imala krem komplet trenerku, crnu zimsku jaknu, na glavi je nosila kapuljaču, a lice je sakrila tamnim naočarima za sunce, iako je u tom trenutku bio mrak, i crnom zaštitnom maskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Vuk07

10.02.2022 23:41

Reko brzo da pročitam i pogledam Severina snimila spot. Ja pomislio snimila ponovo pornic u boljoj HD rezoluciji Jer prvi se slabo vidi dok je dasa tuca.

Ja

11.02.2022 07:03

Ludača!!!