SNEKI LUPILA ŠAMAR MUŠKARCU U LIFTU: Pevačica doživela NEPRIJATNOST, pa odmah REAGOVALA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.02.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao je snimak pevačice Snežane Babić Sneki na kom lupa šamar jednom nepoznatom muškarcu.

SNEKI LUPILA ŠAMAR MUŠKARCU U LIFTU: Pevačica doživela NEPRIJATNOST, pa odmah REAGOVALA! (VIDEO)

Foto: Promo foto

Snežana Babić Sneki je već dugi niz godina prisutna na našoj javnoj sceni, a važi za jednu od najuspešnijih pevačica bivše Jugoslavije.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Snežana Babić Sneki, pevačica

Sada je na društvenoj mreži Tik Tok isplivao snimak od pre mnogo godina, na kom se nalazi i naša pevačica. I dan danas je ovaj snimak prava misterija jer nije poznato da li je nastao tokom neke reklame ili filma, ali je svakako privukao veliku pažnju.

Republika

Foto: Printscreen

Snežana Babić Sneki, pevačica

Naime, na snimku se vidi kako jedna glumica iz lifta "štipka" Sneki po zadnjici, a pevačica se potom okreće i lupa šamar njenom partneru uz upozorenje, piše Espreso.

 

 

Podsetimo, Sneki je nedavno pričala o razvodu od jednog biznismena iz Nemačke, a pevačica je tada istakla da usamljenost i samoća nisu ista stvar:

Republika

Foto: Printscreen

Snežana Babić Sneki, pevačica

- Mislim da je to velika greška i što se mene lično tiče, na samoću ne gledam kao većina žena sa negativne strane. Meni je samoća izvor inspiracije i to znači da mogu svoje vreme da organizujem kako želim. Znači da mogu da budem s partnerom i voljenom osobom kada želim, kada poželim da spavam sama - ja spavam sama. Kada ne želim da spavam sama, ja ne spavam sama - rekla je Sneki svojevremeno u emisiji "Magazin In".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading