ONA JE RETKO GLUPA I BEZOBRAZNA VODITELJKA: Maja Nikolić PODRŽALA Katarinu Živković pa osula PALJBU po Sanji Marinković! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2022

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković je podigla pravu buru na društvenim mrežama nakon što je bila besna zbog voditeljke Sanje Marinković, a sada se javila i Maja Nikolić koja nije štedela reči.

ONA JE RETKO GLUPA I BEZOBRAZNA VODITELJKA: Maja Nikolić PODRŽALA Katarinu Živković pa osula PALJBU po Sanji Marinković! (FOTO)

Foto: ypoutube.com/Grand Magazin Tv Grand

Nakon što je pevačica Katarina Živković gostovala u novoj epizodi emisije "Magazin IN" oglasila se na svom Instagram nalogu kada bi izrazila svoje nezadovoljstvo i bes prema voditeljki Sanji Marinković, jer je njen odgovor na pitanje isečen.

Republika

Foto: printscreen

Sanja Marinković u Magazin In

Naime, Katarina je zatražila od Sanje Marinković da joj se javno izvini, a njene koleginice su odmah skočile da je podrže.

 

 

Aleksandra Bursać je kratko napisala "Bravo", Milena Ćeranić je napisala "Tako je bre", dok je Maja Nikolić osula žestoku paljbu prema voditeljki.

Republika

Foto: printscreen

Komentari na objavu Katarine Živković

- Tako je, draga moja. Ja sam izašla iz njene emisije jer je nevaspitana i bezobrazna i seče pitanja i moje izlaganje. Kad joj ne odgovara šta imam da kažem prekida me i seče da bih joj rekla šta ona želi da čuje! Sanja je retko glupa i bezobrazna voditeljka i veruj mi da ovako ljubomornu i zlu osobu odavno nisam upoznala. Težak kompleksaš i ološ - navela je Maja, piše Kurir.

Republika

Foto: printscreen

Katarina Živković otpratila Sanju Marinković

Nakon ovoga, voditeljka i pevačica su otišle korak dalje, pa su se tako i otpratila sa društvenih mreža, piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Sale

06.02.2022 07:56

Mislim da joj je emisija baš loša, znam da je ni žene ne gledaju a Sanja jedna od najružnijih žena na tv. Ni Maja nije puno bolja naravno