POMIRILA SAM PRVOG I DRUGOG MUŽA! Nada Obrić progovorila o ljubavnim BRODOLOMIMA: Bila sam BESKRAJNO TUŽNA!

Autor:

Zabava

24.01.2022

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Nada Obrić gostovala je u jednom emisiji, pa je tako ispričala kakav odnos ima sa bivšim muževima, a onda je otkrila i kako ih je pomirila.

POMIRILA SAM PRVOG I DRUGOG MUŽA! Nada Obrić progovorila o ljubavnim BRODOLOMIMA: Bila sam BESKRAJNO TUŽNA!

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Nada Obrić iza sebe ima dva braka, a nedavno je i pričala da su joj oba razvoda teško pala.

Pevačica je uvek pričala da se trudila da ima dobar odnos sa bivšem muževima, prvenstveno zbog dece.

Foto: Republika.rs

Nada Obrić

- Ja sam imala dva braka i oba neuspela i svaki put kad sam se razvodila sam bila beskrajno tužna i stresno sam doživela oba puta i zato kažem da treba uraditi sve ako postoji srž da brak može da opstane. Pogotovo se to odnosi danas na mlade devojke, on nije skuvao ručak i neću ga ja više, neće ni da popegla, zamisli sačekalo me, ja odlazim. To je mnogo stresno, bez obzira ko je ostavljen, a ko ostavlja - rekla je pevačica u emisiji "Magazin in".

Foto: printscreen/Kurir TV

Nada Obrić

Nada je potom i otkrila da je pomirila prvog i drugog bivšeg muža, pa da su čak njih dvoje zajedno pili kafu:

- Ja drugi put kad sam se udala, ja sam pomirila prvog i drugog muža, pa je drugi muž mogao da dolazi u moju kuću i kuću mog muža kad god je hteo i koliko god je hteo, trebalo je ubediti i jednog i drugog, naravno da sam to uradila zbog dece, jer nisu deca kriva za moju situaciju, da bi deca imala osećaj da se nismo razveli, da je tata tu svaki dan, ali trebalo je dovesti do te situacije i onda dođe situacija u kući sedi jedan sedi drugi, dođem ja, a ovaj prvi pita u kući od ovog drugog: "Šta ćeš da popiješ?" - završava pevačica, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading