PROŠAO JE GOLGOTU, VRLO SAM POTRESENA: Nada Topčagić OČAJNA zbog Novaka Đokovića!

Autor:

Zabava

16.01.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić se oglasila kako bi prokomentarisala golgotu koju je preživeo Novak Đoković.

PROŠAO JE GOLGOTU, VRLO SAM POTRESENA: Nada Topčagić OČAJNA zbog Novaka Đokovića!

Foto: instagram.com

Novak Đoković proživljava golgotu u Australiji jer je federalni sud odlučio da srpskom teniseru uskrati vizu i da ga momentalno deportuje. Naravno, ova vest je mnoge potresla mnoge, pa su tako mnoge poznate ličnosti javno pružile podršku Novaku, a sada se oglasila i pevačica Nada Topčagić.

Republika

Foto: youtube.com/Suzanin izbor

Nada Topčagić

- Potresena sam vrlo. Znala sam da će tako da bude. Teško je celoj naciji, prošao je golgotu. Stravično. Baš mi je krivo, iskreno zbog njega, kao i zbog cele naše zemlje. Smatram da je ono što mu se desilo jedna velika nepravda - rekla je Nada za Pink.rs.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Podsetimo, Novak se 11 dana borio da ostane i da brani trofej na Otvorenom prvenstvu Australije, a sada je napustio Melburn. Prvi reket sveta je momentalno deportovan iz zemlje nakon što je sud odbio njegovu žalbu na drugo ukidanje vize od strane imigracionog ministra Aleksa Hoka, piše Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading