ŽELIM JAVNO IZVINJENJE, ZOVEŠ GOSTE DA BI IH PONIŽAVALA: Katarina Živković OGORČENA na Sanju Marinković! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2022

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković razbesnela se nakon emisije "Magazin In" pa je rešila da podeli sa svojim obožavaocima pravu stranu priče.

ŽELIM JAVNO IZVINJENJE, ZOVEŠ GOSTE DA BI IH PONIŽAVALA: Katarina Živković OGORČENA na Sanju Marinković! (FOTO)

Foto: printscreen

Kaća Živković

Pevačica Katarina Živković gostovala je u novoj epizodi emisije "Magazin In", a nakon iste se oglasila na svom Instagram nalogu, jer se našla uvređena pitanjem koje je dobila od voditeljke. Naime, pitanje je impliciralo da su učesnice rijalitija i pevačice, žene lakog morala, što je Kaću mnogo uvredilo.

Republika

Foto: printscreen/Magazin In

Maja Marinković i Katarina Živković u Magazinu IN

Pevačica je želela da istakne da ima promiskuiteta i među drugim profesijama i da to nije rezevisano samo za pevačice:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Katarina Živković pevačica

- Zoveš u emisiju goste da bi ih potom vređala, ponižavala i omalovažavala i na kraju kreiraš onako kako tebi odgovara. Ja to ne želim i želim javno izvinjenje, ne samo za sebe već za sve moje kolege - napisala je Kaća i dodala:

 

 

- Pošto je moj komentar u emisiji "Magazin in" Sanja Marinković na pitanje postavljeno meni i Maji Marinković da li rijaliti učesnice i pevačice muskarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, sklonila (izbacila iz emisije) prinuđena sam da prokomentarišem ovde jer moja je dužnost da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje kolegenice koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar. Dakle, moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio: Predrasuda ima i biće, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala to ima i među voditeljkama i među advokatima, agentima, lekarima, ne reagujem nikako jer me one ne pogađaju. S obzirom da je moj komentar izbačen, to može vrlo lako pogrešno da se protumači kako se ja slažem sa svime što ona govori. Ne znam koja je bila Sanjina namera, ali je svakako uvredljiva, ne samo za mene već i za moje kolege - rekla je vidno besna pevačica, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading