ESTRADA U ŠOKU NAKON MILJANINOG NASTUPA: Zorica Marković iznela FRAPANTNE DETALJE o Kulićkinim planovima koje javnost nije znala!

Autor:

Zabava

09.02.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estrada iznela svoje mišljenje o Miljaninom prvom nastupu!

ESTRADA U ŠOKU NAKON MILJANINOG NASTUPA: Zorica Marković iznela  FRAPANTNE DETALJE o Kulićkinim planovima koje javnost nije znala!

Foto: printscreen/instagram.com/miljana_kulic_official

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić na spisak svojih javnih zanimanja dodala je i pevanje. Miksi je već imala dva nastupa, i to u jednoj od najpoznatijih diskoteka u Zagrebu.

Na večeri koja je najavljivana kao Ricdrugovizija, Kulićeva je pevala ceo repertoar koji je svakodnevno izvodila tokom boravka u Zadruzi i na zadrugovizijama. U uskoj bež haljini iz koje dosta toga i kipilo, Miksi se na oduševljenje prisutnih popela na binu i svoj nastup otvorila numerom „Seksi biznismen“ i podgrejala atmosferu.

Povodom Miljaninog novog zanimanja oglasili su se pevači sa estrade i izneli njihovo mišljenje i stav o celokupnoj situaciji.

Republika

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Era Ojdanić

 

Era Ojdanić prisetio se vremena kada je s Miljanom bio u rijalitiju i naglasio da je njena želja oduvek bila da bude pevačica

- Miksi je u mom krevetu bila 10 dana i za to vreme nisam spavao ni 10 sati jer je ona pevala Cecu, Minu, Anu Bekutu, Sneki. Ona s onim njenim šuškavim glasom prodire do malog mozga - počinje Ojdanić, i zaključuje:

- Prema tome, ona voli da peva i bila joj je želja da postane pevačica em zbog pojavljivanja u javnosti, em zbog finansija - rekao je Era.

Ojdanić objašnjava i kako publika doživljava njene nastupe, ako i zašto idu da je slušaju.

- Ovo se zove druga igranka. Ona nije u rijalitiju, a ljudi vole da je gledaju, išli su na njen nastup kao na čudo, a ne kao na pevačicu! U Zagrebu su otišli na njenu tezgu iz radoznalosti. Neki su se krstili, neki su se pitali kakvo je ovo čudo iz Srbije, ali mislim da su otišli zadovoljni - završio je Era.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zorica Marković

 

Zorica Marković takođe nije iznenađena, ali tvrdi da publika danas ne sluša muziku, već je gleda, pa tu vidi i ključ uspeha Miljane Kulić.

- Sve što smo od Miljane gledali bilo je zabavno u zadrugovizijama. Narod danas voli muziku da gleda, a ne da je sluša - počinje Zorica, i komentariše Miljanino pevanje:

- Verujte mi, što se pevanja tiče, ima i gorih od Miljane, a odgovorno tvrdim da ona ima repertoar veći od mnogih pevačica. Ne bi bilo lepo da njen nastup nazovem cirkusom, ali to je kao neki kabare. Čula sam i da snima pesmu sa Kopcem, on će to da ispegla u studiju jer je peglao i gore. Najiskrenije, njen nastup mi nije nelogičan, i drago mi je, neka peva i neka zaradi neki dinar - iskrena je Zorica.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Goga Sekulić

 

Goga Sekulić, čijom je pesmom Miljana i otvorila nastup, s osmehom je prokomentarisala ovaj debi i naglasila da je dobijala snimke na društvenim mrežama.

- Zbog Miljaninog nastupa u Zagrebu su me zvali i slali mi snimke sa svih strana. Mene u Hrvatskoj jako vole, kao i ja njih - počinje Goga, i dodaje:

- Nije Miksi jedina rijaliti učesnica koje je počela da peva i nastupa. Ako ona to želi, onda super. Moram samo da kažem da je ona meni simpatična i da je uvek pevala moje pesme, a posebno moj hit „Seksi biznismen“ - završila je Sekulićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Saša

09.02.2022 09:42

Miljana je samo za cirkus.

Odgovori 11 0
Vuk

09.02.2022 11:28

@Saša - Pola žena, pola žaba.