MILOŠ BIKOVIĆ ZVEZDA FILMA ZA ODRASLE! Glumac u vrelim EKSPLICITNIM SCENAMA, nije za one ISPOD 18 GODINA!(FOTO)

Autor: Milica BOBINAC

Zabava

08.02.2022

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Erotski triler "Dobra riba" vrvi od eksplicitnih scena se*sa, a srpskom glumcu poverena je glavna uloga

MILOŠ BIKOVIĆ ZVEZDA FILMA ZA ODRASLE! Glumac u vrelim EKSPLICITNIM SCENAMA, nije za one ISPOD 18 GODINA!(FOTO)

Foto: printscreen

Biković

Miloš Biković zvezda je nove ruske serije "Dobra riba", u kojoj je srpski glumac dobio priliku da kroz lik uspešnog poslovnog čoveka i miljenika žena na malom ekranu pokaže sav seksepil. Radnja vrvi od eksplicitnih scena se*sa, pa sadržaj nije prikladan za mlađe od 18 godina, napominju iz produkcije.

Foto: printscreen

 

Serija "Dobra riba" rađena je prema istoimenom romanu nagrađivanog ruskog pisca Sergeja Minajeva. Biković tumači glavnog junaka 27-godišnjeg Moskovljanina Andreja Mirkina, koji u eri društvenih mreža i elektronskih cigareta vodi agenciju za odnose s javnošću, a uspeh i lagodan život duguje ženama. Andrej živi punim plućima, stalni je gost moskovskih noćnih klubova, posećuje šik restorane, a sve da bi se domogao uspeha, i to, uglavnom, preko kreveta! U boemskim enterijerima, kancelarijama i spavaćim sobama Andrej traga za uspehom i zadovoljstvom, ne razmišljajući o tome koliko je života uništio na tom putu. Međutim, u jednom trenutku sve oko njega počinje da se ruši i život mu se pretvara u pakao jer će, kako se navodi u saopštenju, ovaj harizmatični cinik morati da se suoči s posledicama svojih postupaka.

Republika

Foto: printscreen

 

 

Trejler pun erotike

Da u seriji sve puca od erotskog naboja, jasno se vidi iz prvog tek objavljenog trejlera, u kojem se u 54 sekunde srpski glumac našao u čak osam vrelih akcija sa atraktivnim Ruskinjama. Uz to, zvučni efekti u vidu ženskih uzdaha tokom minuta dodatno podižu temperaturu, a vreli kadrovi rasplamsavaju maštu gledalaca. U stilu Kristijana Greja iz američkog erotskog filma "Pedeset nijansi siva" Biković u ruskoj seriji "Dobra riba" zavodi mlade devojke, odvodi ih u mrak i u četiri zida ostvaruje seksualne fantazije.

- Lik kojeg tumačim plaća za svoje grehe, a ta isplata je po najgoroj tarifi. S kamatom. I novac nije prihvatljiva valuta u toj nagodbi. Račun je ispostavljen: lažni život, lažna ljubav, lažni prijatelji, lažne vrednosti, lažni uspeh i, najgore, lažna predstava o sebi - objasnio je Biković uoči početka snimanja serije.

Reč je o opasnom ženskom trileru prepunom eksplicitnih i uznemirujućih scena, u kojima će jedan od najatraktivnijih srpskih glumaca biti ko od majke rođen. Osam epizoda serije u kojoj Bikovićevu glavnu partnerku igra Paulina Andrejeva snimano je od 2. septembra do 25. decembra, a premijerno prikazivanje u Rusiji zakazano je za 24. februar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Atlija Milorad

09.02.2022 00:39

I sta sada??