SATAROM UBILA MAJKU I BABU! Glumica napravila POKOLJ u stanu na Vračaru, JEZIVI ZLOČIN koji je potresao javnost, JEDNA REČENICA JE BILA OKIDAČ!

Autor:

Zabava

08.02.2022

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica zbog jedne rečenice ubila satarom babu i majku.

SATAROM UBILA MAJKU I BABU! Glumica napravila POKOLJ u stanu na Vračaru, JEZIVI ZLOČIN koji je potresao javnost, JEDNA REČENICA JE BILA OKIDAČ!

Foto: printscreen

Glumica Teodora Viktorović, služi kaznu zatvora od 20 godina zbog svirepog ubistva majke Ljiljane i babe Ivanke Đukić u stanu na Vračaru.

2015. godine, Teodora je navodno pod dejstvom alkohola i lekova satarom ubila majku, a potom i babu Ivanku, da bi nakon zločina sela na pod u kupatilu i pila vodku. U trenutku zločina u stanu je bila i Teodorina šestomesečna ćerka, dok je četvorogodišnjeg sina otac Borislav Stamenkov odveo u obdanište nešto pre zločina, te je upravo on po povratku u stan zatekao jezive scene i pozvao policiju i Hitnu pomoć.

- Majka i baba su uvek spavale duže od mene i ja sam morala svojoj bebi da zagrejem mleko. Tiho sam prošla kroz dnevnu sobu, slučajno zakačila majku i ona se iznervirala jer sam je probudila. Rekla je da je baš briga za mene i moje dete i u tom trenutku nešto u meni je puklo - ispričala je Teodora nakon što je uhapšena ubrzo posle zločina.

Glumica se kasnije na sudu branila time da je godinama unazad trpela psihičku torturu od strane majke i bake, a kako je rekla one su od nje očekivale više od onoga što je pružala i stalno su bile nezadovoljne.

Kako je tada rekla ona se borila i trudila da prebrodi porodične svađe i udovolji svima, što je nekada uspevala, a kada joj to nije polazilo za rukom, pribegavala je lekovima za smirenje i alkoholu, što se kako je tada priznalo dogodilo tog stravičnog ponedeljka.

Teodora mira nije imala ni u Požarevcu u ženskom zatvoru gde je smeštena, te su zatvorski čuvari primetili u jednom trenutku da se čudno ponaša i rešili da je podvrgnu kontroli. Pretresom ćelije u kojoj boravi nije pronađeno ništa, ali je navodno lekarskim pregledom u njenom anusu pronađeno 3,6 grama heroina.

- Imala je posetu nevenčanog supruga u posebnoj prostoriji za porodične posete u trajanju od tri sata. Nakon toga pripadnici službe za obezbeđenje kazali su joj da će biti odvedena na lekarski pregled u bolnicu - objašnjava Slavica Radovanović iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, prenosi Mondo.

Lekari su je zatim odveli u bolnicu gde je ustanovljeno da u rektumu ima kesicu sa drogom, tj.prahom braonkaste boje.

Republika

Foto: printscreen

Mihajlo Viktorović deda Teodore Viktorović

Teodora je, inače, unuka poznatog glumca Mihajla Viktorovića. Otac joj je bio filmski reditelj Oliver Viktorović, dok se njena majka Ljiljana bavila televizijskom produkcijom. Zbog dede Mihajla i tetke, glumice Olivere Viktorović, i sama Teodora završila je glumu u klasi Mirjane Karanović, a imala je ulogu u filmu "Povratak lopova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading