MIROSLAVU ILIĆU ZDRAVLJE UGROŽENO? Pevaču nakon poslednjeg SUĐENJA sa bivšom LJUBAVNICOM pozlilo: NE VERUJE ŠTA MU SE DEŠAVA!

Autor:

Zabava

08.02.2022

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić teško podnosi suđenja koja ima sa Mirjanom Antonović, te mu je nakon poslednjeg naglo pozlilo.

MIROSLAVU ILIĆU ZDRAVLJE UGROŽENO? Pevaču nakon poslednjeg SUĐENJA sa bivšom LJUBAVNICOM pozlilo: NE VERUJE ŠTA MU SE DEŠAVA!

Foto: E-Stock

Pevač Miroslav Ilić i njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović sude se zbog utvrđivanja očinstva za sina, za kod Mirjana tvrdi da je njegov, a kako je pevač sa poslednjeg ročišta izašao nasmejan, javnost je to shvatila kao da tok slučaja ide u njegovu korist. Međutim, kako se navodi, Iliću sve to teško pada, te mu je naglo pozlilo po dolasku kući.

Republika

Foto: E-Stock

Miroslav Ilić nakon suđenja sa Mirjanom Antonović

- Kada je stigao, pritisak mu je naglo skočio. Bilo mu je baš loše. Žalio se i na probadanje u grudima. Njegova žena htela je da zove hitnu, ali je on to odbio. Uzeo je terapiju i rekao da ne može da veruje da se u ovim godinama vuče po sudu, naglasivši da je Antonovićeva mogla sve to da reši mirnim putem, sa njim, ali pošto je navodno ona to odbila, on zato i beži od suda. S obzirom da je suđenje bilo zatvoreno za javnost detalji se ne znaju - zaključio je izvor za "Scandal". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Saša

08.02.2022 20:56

Priznaj sina. Olakšaj sebi, grešniče.

Odgovori 12 0