VULIN ODUVAO DŽAFEROVIĆA: Pokazuje strah pred iskrenom politikom Srbije

Autor:

Vesti

08.02.2022

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bošnjačkom članu Predsedništva BiH Šefiku Džaferoviću nije prvi put da napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića 'pokazuje strah i provincijalne komplekse pred iskrenom i otvorenom politikom koju vodi Srbija, izjavio je danas predsednik Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

VULIN ODUVAO DŽAFEROVIĆA: Pokazuje strah pred iskrenom politikom Srbije

Foto: printscreen/TVPink

- Ne može Aleksandar Vučić da bude toliko posvećen miru koliko Džaferović može da izaziva i traži sukobe. U vreme kada drugi bošnjački predstavnik u Predsedništvu Bosne i Hercegovine odlazi u posetu Kosova i Metohije kao da je u pitanju država, a ne sastavni deo Srbije, Džaferović napada Aleksandra Vučića za mešanje u unutrašnje stvari Bosne i Hercegovine.

Glupo koliko i licemerno, skoro kao kada Izetbegogić napadne Vučića da je sam sebe pokušao da ubije u Srebrenici. Aleksandar Vučić je jedini lider na Balkanu kome je iskreno stalo do mira i napretka svih naroda, u tome bar u BiH nema ni jednog iskrenog sagovornika. Srbija je garant Dejtonskog sporazuma i ima dužnost da brine o njemu, a obavezu da brine o Srbima u Republici Srpskoj, o čemu li brine Džaferović osim da napadne Aleksandra Vučića, to nikome nije poznato", izjavio je Vulin, komentarišući napade i optužbe Džaferovića na račun predsednika Vučića da se meša u unutrašnja pitanja BiH -
saopšteno je iz Pokreta socijalista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading