SIN POZNATE PEVAČICE JE BRUTALAN FRAJER: Vesna Rivas otkrila kako joj izgleda naslednik, sličnost je NEVEROVATNA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.02.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Rivas iznenadila je mnoge kada je umesto fotografija i snimaka vezanih za skidanje crne magije, sa javnošću podelila privatnu fotografiju.

SIN POZNATE PEVAČICE JE BRUTALAN FRAJER: Vesna Rivas otkrila kako joj izgleda naslednik, sličnost je NEVEROVATNA! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Rivas

Vesna Rivas, pevačica i rijaliti učesnica, koja se poslednjih godina predstavlja kao beli mag i kao neko ko poseduje isceljivačku energiju i bioenergiju, ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, kao i onih koji koriste njene usluge. Vesna neretko svojim objavama i raskrinkavanjima poznatih privlači veliku pažnju javnosti, a ovaj put je svojom objavom na društvenoj mreži Instagram, oduševila sve.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vesna Rivas beli mag

Naime, Vesna neretko objavljuje fotografije i snimke koji se tiču njenog posla, gostovanja, rijalitija... Retki su trenuci kada ispliva nešto iz privatnog života, zato je ova objava mnoge iznenadila. Pevačica je objavila fotografiju sa sinom, a pozitivni komentari su se samo nizali.

- Ljubi ga majka - napisala je Vesna uz fotografiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Krle

07.02.2022 11:24

Poznata I dobra pevacica kao kulicka,sad je postala vracara.