TANJA SAVIĆ NAPUŠTA SRBIJU! Pevačica nakon svih SKANDALA spakovala kofere, evo gde joj OSTAJU SINOVI!

Autor:

Zabava

07.02.2022

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svih skandala koji su obeležili njen život u prethodnih nekoliko meseci, pevačica Tanja Savić odlazi u Ameriku.

TANJA SAVIĆ NAPUŠTA SRBIJU! Pevačica nakon svih SKANDALA spakovala kofere, evo gde joj OSTAJU SINOVI!

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić mesecima unazad u žiži je javnosti, zbog turbulentnog perioda u životu i emotivnog statusa. Pevačica je nakon svih skandala koji su se dogodili, odlučila da spakuje kofere i napusti Srbiju.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tanja Savić sa sinovima

Naime, Tanja se sprema za američku turneju, a iako se raduje što će ponovo biti u Americi posle 11 godina, ne krije da joj teško pada odvajanje od sinova Maksima i Đorda.

- Jako sam srećna što ću otići u Ameriku i što ću posle više od decenije obići Las Vegas i Čikago. Tamo imam dosta bliskih prijatelja, kao i poznanika u ostalim gradovima, pa se nadam da ću se sa njima družiti na svojim nastupima. Jedva čekam da ih sve ponovo vidim - rekla je Tanja i dodala da sinovi ne idu sa njom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić ide na turneju u Ameriku

- Od kako su deca sa mnom, ovo je prvi put da se razdvajamo na malo duži vremenski period. Ipak, ja sam organizovala sve kako oni ne bi osetili moje odsustvo. Tu su moja sestra i moji roditelji, tako da ih ostavljam u sigurnim rukama. Ništa im neće faliti, a i ja ću se vratiti nakon dve nedelje. Sva sreća pa danas imamo savremene metode komunikacije pa ćemo se čuti i gledati putem kamere na našim telefonima svakoga dana - kaže Tanja, prenosi Alo.

Sestra Tanje Savić je uvek uz nju, a sada će se brinuti o njenoj deci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading