ŽIKA TODOROVIĆ SE OGLASIO NAKON JEZIVIH NAPADA: Glumca napali da je KRIV za SMRT SINA, a on je sada samo JEDNO PORUČIO svima! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.02.2022

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Srđan Žika Todorović se oglasio nakon što ga je jedna osoba napala da je on kriv za smrt njegovog deteta.

ŽIKA TODOROVIĆ SE OGLASIO NAKON JEZIVIH NAPADA: Glumca napali da je KRIV za SMRT SINA, a on je sada samo JEDNO PORUČIO svima! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Cela javnost bruji o jezivom komentaru koji je dobio čuveni glumac Srđan Žika Todorović na društvenoj mreži. Gnusni komentari uputila mu je izvesna osoba, tvrdeći da je sina izgubio zbog karme, odnosno da je svojim ulogama koje je dobijao izazvao sve to. 

 

 

Šokiran jezivim rečima koje je dobio od strane nepoznate osobe, Žika je sve to transparentno objavio na Instagram storiju, nakon čega se vest brzo proširila po medijima i na društvenim mrežama. U tom trenutku Todorović dobija veliki broj podrške od starne racionalnih ljudi i njegove verne publike, što je njemu mnogo značilo, te se zahvalio svim svojim pratiocima. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Srđan Žika Todorović

 

Srđan je posle cele priče, objavio još nešto na svom storiju.

Republika

Foto: Instagram.com

Srđan Žika Todorović Instagram

 

- Hvala svima na lepim rečima i podršci od Anči i mene -napisao je Žika i time poručio koliko mu je drago zbog potpore koju je dobio od ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
film

05.02.2022 08:33

Privatan zivot glumca nema veze sa filmom. Tuzno je sto mu se to desilo. Ali reditelja i scenaristu tog filma trebalo bi uhapsiti. Nadam se da ce neko kad tad uhapsiti Srdjana Spasojevica i Aleksandra Radivojevića. To sto su ta dvojica uradila, u svakoj zemlji bi bili zatvoreni na robiju.