MARIJA KARAN NAPRAVILA SKANDAL NA SNIMANJU: Zbog SVAĐE se orio Beograd, glumica prekinula snimanje DINASTIJE! (FOTO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

04.02.2022

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolege komentarišu da se Marija Karan mnogo promenila po odlasku u Ameriku!

MARIJA KARAN NAPRAVILA SKANDAL NA SNIMANJU: Zbog SVAĐE se orio Beograd, glumica prekinula snimanje DINASTIJE! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Snimanje popularne domaće serije "Dinastija" prekinuto je zbog glumice Marije Karan, koja je zbog svađa sa članovima produkcije i ličnih hirova produkciju dovela do ove odluke. Kako Republika.rs saznaje, Marija je tražila posebne uslove od nadležnih, a koji nisu mogli da se realizuju u datom momentu, a pošto je stalno kasnila na snimanja, saradnici su se žalili na njeno bahato ponašanje, pa producenti sada traže zamenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

 

- Marija je od samog početka imala probleme s organizatorima i producentima. Imala je problema u komunikaciji sa Gošom, a zaposleni na setu su se redovno žalili na njeno ponašanje. Dešavalo se da je vozač ispred zgrade čeka po dva-tri sata da siđe da bi je prevezao na set, što je dodatno otežavalo snimanja. Nekad zaposlenima priča da joj se ne snima jer se tog dana probudila neraspoložena, pa joj nije ni do čega. Imala je razne prohteve, ponašala se bahato, kao da je zahtevala specijalan tretman. U početku su to svi nekako tolerisali, ali je kasnije zbog obima posla to počelo da smeta - otkrio nam je izvor blizak produkciji serije.

Kako smo saznali, čelnici su došli na ideju da se Mariji nađe zamena u što kraćem roku da bi se nastavilo snimanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

 

- Producenti sada hoće da nađu Mariji adekvatnu zamenu da bi lik ostao što vernije prikazan. Nisu više hteli Mariji da udovoljavaju jer imaju isti tretman za sve zaposlene. Marija je samo usporavala proces snimanja, što nikome nije odgovaralo, tako da je samo bilo pitanje vremena kada će ova odluka da se sprovede. Svi su u pauzama komentarisali da se Marija promenila otkako je otišla u Ameriku i da nije bila tako bahata ranije. Ko zna, možda je umislila da je velika holivudska zvezda - ispričao nam je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading