SRPSKOJ PEVAČICI ISPALI SILIKONI U EMISIJI, GRUDI NA IZVOLTE: Ljupka Stević pokazala da su joj CICE čvrste kao stena, a prkose zemljinoj teži! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.02.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici Ljupki Stević ispali su ogromni silikoni na snimanju emisije, a tom prilikom je pokazala da joj grudi stoje prave kao strela.

SRPSKOJ PEVAČICI ISPALI SILIKONI U EMISIJI, GRUDI NA IZVOLTE: Ljupka Stević pokazala da su joj CICE čvrste kao stena, a prkose zemljinoj teži! (FOTO)

Foto: E-Stock

Pevačica Ljupka Stević pokazala da su njene silikonske grudi i dalje u odličnom stanju i da joj nije potreban čak ni brushalter. Atraktivna pevačica nije se pojavljivala neko vreme, pauzirala je sa svim snimanjima skoro mesec dana, a onda se pojavila u punom sjaju na snimanju emisije "Grand specijal" kod voditelja Siniše Medića.

 

 

Naime, Ljupka je na snimanje stigla obučena shodno zimskom vremenu, a onda se u garderobi transformisala u pravu seksi mačku. Obukla je srebrnu haljinu s dubokim dekolteom. Iako su je koleginice upozoravale da pripazi jer svakog časa nešto može da sevne, Ljupka je bila samouverena i nije se obazirala. Onda se desilo ono što su svi muškarci priželjkivali da se desi.

 

 

Bretele su se razmakle, leva strana haljine je spala, a dojka ispala. Bradavica je sevnula, što je oko našeg veštog fotografa ulovilo. Pevačica je na licu imala osmeh, ne sluteći da joj grudi sevaju i da su na izvol'te. Kada je shvatila da su je svi videli, diskretno je vratila bretelu na mesto.Nakon ovoga pozvali smo Ljupku, a ona je kroz smeh poručila:

 

 

- Šta da radim, svakom se dešava. To je živa emisija, pa sam i ja bila malo življa. Nije mi ni prvi ni poslednji put. A iskreno da vam kažem, sve je kod mene na mestu, tako da nemam čega da se stidim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
ja

04.02.2022 15:16

Droljavo i jeftino.

Second hand

04.02.2022 23:37

Kako bi se drugacije pisalo o njoj da nije pokazala na izvolte!? Jeftina pevaljka...