ROKVIĆ UHVAĆEN DA STOJI NA GROBU, PONEO CRVENU RUŽU: Nikola posvetom rasplakao sve, reči koje razaraju srce! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.02.2022

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Nikola Rokvić objavio je fotografiju, a opis ispod je rasplakao sve.

ROKVIĆ UHVAĆEN DA STOJI NA GROBU, PONEO CRVENU RUŽU: Nikola posvetom rasplakao sve, reči koje razaraju srce! (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC

Pevač Nikola Rokvić u prethodnom periodu odlučio je da se posveti karijeri, ali i privatnom životu, pa tako sa voljenom suprugom i decom vrlo često obilazi manastire i crkve, kako po Srbiji, tako i van granica nje. Međutim, nekad zna i sam da se spakuje i krene putem duhovnosti. 

 

 

No, sada je napravio izuzetak, pa se sam uputio ka porodici Jusufspahić. Naime, kako je Rokvić objasnio na Instagramu, dobio je poziv od Mustafe, koji ga je primio u svoj dom, a tom prilikom Nikola se fotografisao pored spomenika Hamdija Jusufspahića. 

 

 

Hamdija Jusufspahić je bio počasni reis-ul-ulema Islamske zajednice Srbije i dugogodišnji beogradski muftija, piše Vikipedija. 

 

 

- Ljubav je jedna! Zahvalan sam Bogu na braći koju nađoh u časnoj i velikoj porodici Jusufspahić! Ljudski poziv je da u jednakosti, ali isto tako svakoj različitosti nadjemo nešto što je apsolutno! To je Ljubav i Bogoljublje, koje uvek voli čoveka i sve što je u njegovoj okolini! Hvala dragi Efendija na gostoprimstvu i rečima Ljubavi! - napisao je Nikola u opisu fotografije. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading