CECIN BIVŠI PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Bogdan Srejović uhvaćen u razgolićenom izdanju, devojke poludele za njim nakon RASKIDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.02.2022

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Srejović, mladi ugostitelj uhvaćen je u teretani nakon raskida sa Cecom Ražnatović, a on je odlučio da vredno radi na svom telu.

CECIN BIVŠI PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Bogdan Srejović uhvaćen u razgolićenom izdanju, devojke poludele za njim nakon RASKIDA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nakon što je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović raskinula sa sad već bivšim dečkom Bogdanom Srejovićem, mnogi se pitaju gde se on sada kreće. No, mladi ugostitelj se vrlo lepo provodi u noćnim izlascima sa drugim pevačicama i devojkama, a sada je uhvaćen na vrlo zanimljivom mestu. 

Republika

Foto: ST/P. DIVAC, D. Kadić

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović raskid

 

Naime, na Instagram nalogu Srejović se pohvalio svojim pratiocima da vredno radi na zatezanju tela, što je i inače do sada radio. On je bio na napornom treningu, a tom prilikom ga je neko usnimio kako radi vežbe za ruke i leđa. Devojke su poludele za njegovim snimkom koji je izazvao lavinu komentara da izgleda bolje nego ikada. Očigledno da je Srejović upao u fazu nakon raskida, kada se muškarci posvete sebi i pokazala bivšim devojkama šta su izgubile. 

Republika

Foto: Instagram.com

Bogdan Srejović Instagram

 

Podsetimo, Ceca i Bogdan, kako su preneli mediji, su imali tešku krizu u januaru ove godine, koju izgleda nisu uspeli da prevaziđu, te je pevačica donela odluku da stavi tačku na odnos sa njim. Odmah potom je usledilo obaveštenje od strane Cecinog PR tima, da je sa Srejovićem u odličnim prijateljskim odnosima i da će jedno drugom uvek biti podrška u daljem životu, jer među njima nije bilo skandaloznih detalja, zbog čega su doneli zajedničku odluku da je najbolje da nastave dalje sami. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading