GRAND NIJE VEROVAO U MENE I MOJE PESME! Boban Rajović priznao da mu je bilo TEŠKO tokom karijere, pa otkrio detalje odnosa sa Sašom Popovićem!

Autor:

Zabava

04.02.2022

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Rajović tvrdi da pre 20 godina niko nije verovao u njega i da nikada od ''Granda'' nije imao podršku.

GRAND NIJE VEROVAO U MENE I MOJE PESME! Boban Rajović priznao da mu je bilo TEŠKO tokom karijere, pa otkrio detalje odnosa sa Sašom Popovićem!

Foto: facebook.com/printscreen

Boban Rajović  jedan je od retkih koji nema podršku velikih produkcijskih kuća, tvrdi da pre 20 godina nije imao nikakvu podršku i da nisu verovali u njegov talenat, te otkriva detalje sa početka karijere.

– Spremam dobru pesmu, u poslednje vreme nisam puno promovisao pesme. Želim da ispromovišem Kristinu Ivanović, moju dragu koleginicu, koje nema u medijima jer ima invaliditet sa kojim živi i nema puno mogućnosti da se pojavi pred kamerama. Jedva čekam da čujete duet sa njom za nekih dvadesetak dana – počinje pevač, te se osvrnuo na svoj početak karijere:

Republika

Foto: Andreja Damnjanović

Boban Rajović nova pesma

– Krenuo sam 2000. i nije me bilo u medijima, postojao je verovatno neki razlog. Posle 20 godina je ovo treće ili četvrto snimanje u „Grandu”. Prvi put mi je bilo teško, surovo sam iskren jer znam da sam se izborio bez velikih izdavačkih kuća, ali nije postojao nikakav sukob između nas. Bog je hteo da idem nekim zaobilaznim putem i da napravim veliki uspeh. Drago mi je što se sada pojavljujem u „Grandovim” emisijama i moguće da ću tek posle 21 godinu napraviti pravu saradnju. Tada „Grand” verovatno nije verovao u moje pesme, možda je neki ego proradio, sujeta i kod mene i kod njih, pa se nismo razumeli. Postojimo i ja i oni, pokazao sam da možeš sve ako hoćeš - kaže pevač i dodaje da je sa Popovićem u odličnim odnosima.

 

 

– Sa Saletom sam odličan, ne družimo se privatno, ali uvek popričamo kada se sretnemo, definitivno je dokazao da je neko ko je mnogo jak u šou-bizu i mnogo dobro radi taj posao - prenosi Objektiv.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading