VELJKO JE OVAKO PRIČAO O BOGDANU! Cecin sin ima jasan stav o njenim LJUBAVNIM izborima: NI JEDAN MUŠKARAC SE NIJE ŠETAO KROZ NAŠU KUĆU!

Autor:

Zabava

03.02.2022

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Svetlane Cece Ražnatović oduvek je podržavao izbore svoje majke, kojoj je večno zahvalan za sve što je uradila za njega i njegovu sestru Anastasiju, a evo kako je govorio o Bogdanu Srejoviću.

VELJKO JE OVAKO PRIČAO O BOGDANU! Cecin sin ima jasan stav o njenim LJUBAVNIM izborima: NI JEDAN MUŠKARAC SE NIJE ŠETAO KROZ NAŠU KUĆU!

Foto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović stavili su tačku na svoj emotivni odnos nakon godinu dana, a kako razlog su naveli gašenje emocija, te dodali da su se razišli u prijateljskim odnosima.

Republika

Foto: printscreen

Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejvić su raskinuli

Međutim, ono što je ovih godinu dana intrigiralo javnost, jeste kakav odnos imaju Cecina deca Veljko i Anastasija sa Bogdanom.

Veljko je jednom prilikom otkrio da u potpunosti podržava izbore svoje majke, kao i da je ponosan na to što je uspela da sačuva prezime i ugled njihove porodice nakon što su ubili njegovog oca Željka Ražnatovića.

- Podržao bih majku kad bi odlučila da se uda. Ja imam porodicu, Anastasija ima dečka, udaće se i ona. Kada mi svi odemo negde, mama sigurno ne treba da sedi sama u kući kao pas. Treba da živi svoj život i da uživa. Ljudi treba da shvate da se moja majka nije razvela, već su mi oca ubili. Nikad se nijedan muškarac nije šetkao kroz našu kuću! Mama je sačuvala sliku mog oca, kao i prezime naše porodice i integritet familije. Imamo reči hvale za sve što je uradila za Anastasiju i mene - rekao je tada Veljko i dodao:

Republika

Foto: Veljko Petrović

Veljko Ražnatović o Ceci

- Stvarno sam srećan što je našla nekog! Prihvatio sam tog čoveka, jer uvek poštujem njen izbor. Najbitnije mi je da on moju majku poštuje i voli - zaključio je Cecin sin za Informer.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
olivera

04.02.2022 11:20

E ko je on da se njegovo mišljenje toliko uvažava po novinama. Zabole nas više za njih tako su skromni ne vole da se eksponiraju a nema dana da novine ne izbacuju šta rade sramota.