"ĐOKOVIĆ ĆE MOŽDA ZAVRŠITI KARIJERU" - Trener Rafaela Nadala otkrio nove informacije!

Autor:

Sport

03.02.2022

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlos Moja, trener Rafaela Nadala, dao je interjvuu nakon povratka u Španiju u kome se između ostalog dotakao i Novaka Đokovića!

"ĐOKOVIĆ ĆE MOŽDA ZAVRŠITI KARIJERU" - Trener Rafaela Nadala otkrio nove informacije!

Foto: Profimedia

Novak Đoković i Rafael Nadal

Karlos Moja bio je svojevremeno uspešan teniser. U svojoj karijeri ima osvojen Rolan Garos, a bio je i na prvom mestu ATP liste. Od 2016. godine nalazi se na mestu prvog trenera Rafaela Nadala i za to vreme je učestvovao u osvajanju sedam grend slem trofeja.

Moja mislis da je karijera Novaka Đokovića u velikoj opasnosti ako se ne vakciniše.

- Ne mislim da je 21. Grend slem titula Nadala primorala Đokovića da se vakciniše. Ako se Novak ne vakciniše, u ozbiljnoj je opasnosti da više ne igra nijedan Grend slem i odustao bi od toga da nastavi karijeru za koju je toliko radi i borio se. Mislim da Đoković nije protiv vakcine, ali je odlučio da je ne primi. Njegova karijera je u ozbiljnoj opasnosti ako se ne vakciniše - podvukao je Moja.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Danil Medvedev

Nakon osvojene titule u Melburni svi u stručnom štabu Španca okrenuti su mislima ka Rolan Garosu.

Rafin veliki cilj za ovu godinu je Rolan Garos i moramo da učinimo sve što je moguće da tamo stigne na najbolji mogući način. Ako je zdrav, on je jedan od favorita, ali ima još nekoliko meseci i mnogih događaja između toga - završio je Karlos Moja.

U Francuskoj su se odlučili da pooštre mere protiv koronavirusa, i prema trenutnom stanju stvari Novak Đoković ne bi mogao da nastupi da drugom grend slemu sezone. Rolan Garos održaće se od 22. maja do 5. juna u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading