PLASTIČNI HIRURG ANE KORAĆ OBELODANIO SVE NJENE OPERACIJE: Starleta uložila STAN u izgled, a evo šta je radila sve na ZADNJICI! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2022

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plastični hirurg Ane Korać progovorio o njenom tretmanu koji je izvela na zadnjici nedavno, za koji je odvojila nekoliko hiljada evra.

PLASTIČNI HIRURG ANE KORAĆ OBELODANIO SVE NJENE OPERACIJE: Starleta uložila STAN u izgled, a evo šta je radila sve na ZADNJICI! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Rijaliti zvezda i starleta Ana Korać poznata je u javnosti kao devojka koja je uložila toliko novca u svoj izgled da je komotno mogla da pazari jedan stan u Beogradu i to luksuznijem delu prestonice. Iako nikada nije krila o svom izgledu šta je korigovala, Koraćeva do sada u javnosti nije pričala o zadnjici. 

 

 

Koraćevu inače publika pamti po uskom struku i velikoj zadnjici, a sada je progovorio i njen plastični hirurg, kod kog je starleta radila transfer masti. Na Instagram profilu izvesna Tanja koja poseduje kliniku za plastičnu i estetsku korekciju objavila je fotografiju mlade starlete, a u opisu je otkrila da su joj uradili zahvat prebacivanja masti u zadnjicu

 

 

Inače, ovaj tretman se kreće između od dve pa naviše hiljade evra. 

Podsetimo, Koraćevu su nedavno napali u emisiji ,,Admiži šou", a jedan poznati tiktoker izjavio je uživo u prenosu da mu se ne sviđaju njeni silikoni, koji baš odudaraju od prirodnosti, dok sa druge strane, pevačice Vanja Mijatović i Jana Todorović provocirale su Anu zbog njenog skupocenog i luksuznog života koji predstavlja publici, a detaljnije možete pročitati klikom OVDE

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Kojo

02.02.2022 14:28

Sta nju briga dva dana posla u Kotorskom zalivu i evo stana.

Vesna

01.03.2022 14:31

Ajde bre seljancuro jedna idi u tvoju Ivanjicu i beri maline