LIDIJA VUKIĆEVIĆ SA DIREKTOROM FUDBALSKOG KLUBA IMA DVA SINA! Glumica je preponosna na svoje NASLEDNIKE, a bivši suprug ju je zamenio sa 20 GODINA MLAĐOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.01.2022

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Lidija Vukićević iz braka sa Mitrom Mrkelom ima dva sina Andreja i Davida.

LIDIJA VUKIĆEVIĆ SA DIREKTOROM FUDBALSKOG KLUBA IMA DVA SINA! Glumica je preponosna na svoje NASLEDNIKE, a bivši suprug ju je zamenio sa 20 GODINA MLAĐOM! (FOTO)

Foto: instagram.com/lidija vukićević

Glumica Lidija Vukićević se trudi da svoj privatni i emotivni život sačuva od očiju javnosti, a isto tako se ponašala i tokom braka sa Mitrom Mrkelom kojije trajao devet godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

 

Naime, njih dvoje su se venčali 199. godine, kada je ona bila zvezda serije ''Bolji život'', a on jedan od najboljih fudbalera u zemlji, te je sva pažnja medija i javnosti bila usmerena na njih.

Lidija i Mrkela iz braka imaju dva sina, Andreja i Davida. Andrej se ugledao na oca, te postao fudbaler, dok je David završio Pilotsku akademiju u Vršcu, a njihova majka neretko ističe koliko je ponosna na sinove.

 

 

Mitar Mrkela je danas sportski direktor ''Crvene zvezde', a sa novom suprugom Olgica koja je dve decenije mlađa od njega je 2013. godine dobio sina Dušana.

Republika

Foto: fkcrvenazvezda

Mitar Mrkela ima dve decenije mlađu suprugu

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading