NAKON KRAHA VEZE SA BRENINIM SINOM, UHVAĆENA SA NJIM: Viktorova bivša konačno POKAZALA U ČIJEM STRASTVENOM ZAGRLJAJU SADA UŽIVA!

Autor:

Zabava

29.01.2022

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović prekinuo je svoju vezu sa šminkerkom Sandrom Miljaković, za koju su svi mislili da će oženiti. Umesto svadbe, došlo je do raskida, a njih dvoje su brže bolje našli nove partnere.

NAKON KRAHA VEZE SA BRENINIM SINOM, UHVAĆENA SA NJIM: Viktorova bivša konačno POKAZALA U ČIJEM STRASTVENOM ZAGRLJAJU SADA UŽIVA!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Sin Lepe Brene, Viktor Živojinović i šminkerka Sandra Miljaković su pre nekoliko meseci odlučili da stave tačku na svoju romansu, a kako su mnogi mislili da će stati i na ''ludi kamen'', vest o njihovom definitivnom raskidu je sve iznenadila. Ono što je još više iznenadilo javnost jeste činjenica da su se oboje veoma lako preboleli, te da su nedugo po raskidu našli nove partnere.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Viktor Živojinović i Sandra Miljaković dok su bili u vezi

Spekulisalo se da je Viktor u vezi sa Lenom Čolak, te je Sandra odlučila da pokaže kako uživa u novoj ljubavi.

Foto: instagram.com/sandramiljakovicc

Sandra Miljaković ima novog dečka

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografije sa novim dečkom, sa kojim je na odmoru u Meksiku, a sudeći po objavama par je veoma srećan i zaljubljen.

Foto: instagram.com/sandramiljakovicc

Sandra Miljaković sa novim dečkom u Meksiku

Sandrin otac je dok je njegova ćerka i dalje bila u vezi sa Viktorom, rekao da je zadovoljan zetom, ali da ga nije upoznao:

- Poštujem njen izbor i dopada mi se Viktor, deluje mi da je lepo vaspitan. Nismo ga još upoznali, jer ga Sandra nije dovodila kod nas. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki dalji korak, i ja to poštujem. Ona je lepo vaspitana, uvek je bila odličan đak, student, dete za primer. Zna i da kuva, skoro je kuvala slatko, bila je u Budilovini pre dve nedelje - ispričao je njen otac i dodao da je razlog Sandrinog življena u vili Živojinovića koronavirus, ali da bez obzira na to onda i dalje plaća svoj stan u Beogradu:

Republika

Foto: instagram.com/sandramiljakovicc

Otac Sandre Miljaković o Viktoru Živojinoviću

- I dalje plaća stan u Beogradu. S dečkom je u vili verovatno zbog korona virusa, lakše je kad su zajedno. Inače, ona odmalena ima radne navike, radila je kod mene u radnji, brala je kupine za nadnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je dolazila u Budilovinu, išla je u kuću moje majke, svoje bake, koja ima 86 godina i negovala ju je, pomagala joj. Sredila joj je celu kuću, oprala zavese, ma sve radi. Mogu da kažem da me nije obrukala - rekao je Zvezdan za Kurir.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading