BIVŠA DEVOJKA BAKE PRASETA U STRAHU, OBJAVILA UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Anju uhodi misteriozni muškarac, fanovi napravili DRAMU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.01.2022

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Blagojević, bivša devojka Bake Praseta objavila je uznemirujući snimak na društvenoj mreži TikTok.

BIVŠA DEVOJKA BAKE PRASETA U STRAHU, OBJAVILA UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Anju uhodi misteriozni muškarac, fanovi napravili DRAMU! (VIDEO)

Foto: youtobe/bakaprase

Anja Blagojević, trenutno jedna od praćenijih tiktokerki, nakon njenog raskida sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Naime, Anja i Baka raskinuli su nakon niza problematičnih situacija, što je i on sam pričao u svom obraćanju javnosti. 

Republika

Foto: instagram.com/baka prase

Baka Prase i Anja Bla raskid

Nakon što je navodno raskinula sa Bogdanom, Anja se potpuno povukla iz javnosti, a na TikTok nalogu redovno objavljuje snimke, a jedan je izazvao veliku pažnju. Naime, dok je šetala ulicom, Blagojevićeva se snimila za TikTok usnimila je nekoliko kadrova, a potom se požalila svojim pratiocima da se plaši, jer ima konstantno osećaj da je neko prati. 

- Ja svaku noć tripujući se da me neko prati - napisala je Anja u opisu snimku. 

 

 

Podsetimo, portal Republika.rs došao je do fotografija na kojima smo uhvatili Baku Praseta, nakon čega smo potegli temu da njegov raskid sa Anjom nije pravi, te da je u pitanju samo marketinški trik, a detaljnije možete pogledati klikom OVDE

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
EliotNess

29.01.2022 11:43

Da je ne prati Dj Krmak možda