NINO ČELEBIĆ PROPAO U ZEMLJU OD BLAMA ZBOG MAMA DŽEHVE: Teodorina drugarica objavila snimak i otkrila da se košarkaš STIDI svoje devojke! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.01.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurio je snimak na kom drugarica Teodore Džehverović otkriva da je njenog dečka Nina Čelebića blam što se nalazi u društvu mama Džehve.

NINO ČELEBIĆ PROPAO U ZEMLJU OD BLAMA ZBOG MAMA DŽEHVE: Teodorina drugarica objavila snimak i otkrila da se košarkaš STIDI svoje devojke! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Pevačica Teodora Džehverović jedna je od zapaženijih estradnih umetnica, koja je u žižu javnosti došla nakon što je uplovila u ljubavnu romansu sa košarkašem Ninom Čelebićem. On se nedavno vratio u Srbiju, što je za malu Džehvu bilo izuzetno važno, jer se dosta spekulisalo o tome da im u ljubavi ne cvetaju ruže. 

 

 

Međutim, na društvenoj mreži pojavio se snimak sa jedne kućne sedaljke, na kojoj su bili prijatelji, porodica, a između ostalog i mama Džehva. Gordana Džehverović poznata je u javnosti kako voli Nina, uvek je govorila samo u superlativu o ćerkinom izabraniku, ali snimak koji je postao viralan otkriva kako se Čelebić zaista oseća u kućnom društvu male i starije Džehve. 

 

 

Jedna od drugarica mlade pevačice snimala je dok je Goca pevala, a njena ćerka igrala, a potom je zumirala lice košarkaša i izgovorila da ga je blam što je prisustvovao događaju. 

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović i Nino Čelebić

 

- Ovog je blam - prokomentarisala je drugarica. 

Mnoštvo komentara se pojavilo, spekulisajući o tome da Ninu ne prija ovakav vid druženja, a detaljnije možete pogledati u nastavku. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Oggy

29.01.2022 21:14

A da nije Čelebić možda rođen na dvoru? Hahaha...