POJAVIO SE PRIVATNI SNIMAK ĆERKE HARISA DŽINOVIĆA: Đina izbacila DVE BOMBE u dekolteu, muškarcima se digao pritisak od ovih kadrova! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.01.2022

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović objavila je privatni video na društvenoj mreži TikTok, a muškarci su poludeli za njenim telom.

POJAVIO SE PRIVATNI SNIMAK ĆERKE HARISA DŽINOVIĆA: Đina izbacila DVE BOMBE u dekolteu, muškarcima se digao pritisak od ovih kadrova! (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen/instagram.com/djinadzinovic

Ćerka pevača Harisa Džinovića, Đina, izaziva pažnju gde god da se pojavi, a ona na društvenim mrežama redovno provocira svoje pratioce svojim izdanjima i kombinacijama. Sada je dosta komentara izazvao njen privatni video, koji je objavila na društvenoj mreži TikTok, gde je ova mlada devojka izuzetno aktivna. 

 

 

Naime, Đina Džinović obukla je vrlo provokativnu kombinaciju, koja je isticala njeno bujno prirodno poprsje, a otvorenim dekolteom mamila je uzdahe muškaraca. 

Dok se snimala, Đina je sve vreme đuskala uz numeru ,,Disko", a muškarci nisu mogli da sakriju oduševljenje njenim izgledom, pa su ostavljali razne komentare ispod videa.

 

 

"Prelepa si", ,,Koliko si lepa", ,,Tvoja lepota boli", ,,Đina, ti si anđeo", ,,Udaj se za mene" - samo su neki od komentara koji su se našli ispod videa mlade Đine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading