PRED STANOJEVIĆEM SU VELIKE BRIGE: Partizan poražen uz TEŠKU POVREDU Danila Pantića! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.01.2022

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon trijumfa u prvom pripremnom susretu protiv ekipe Tikveša iz Severne Makedonije rezultatom 2:1, fudbaleri Partizana danas su odmerili snage sa turskim Bašakšehirom ekipom koja je u punom takmičarskom ritmu, a već naredne nedelje odigraće derbi turskog šampionata protiv ekipe Fenerbahčea.

PRED STANOJEVIĆEM SU VELIKE BRIGE: Partizan poražen uz TEŠKU POVREDU Danila Pantića! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/FK Partizan

Rikardo Gomeš tokom meča protiv Bašakšehira

Nakon velike borbe ekipa Bašakšehira savladala je lidera srpske Super lige rezultatom 1:0 (1:0), a jedini strelac bio je Epuranu u 44. minutu susreta.

Trener Aleksandar Stanojević se na početku meča opredelio za sledeći sastav crno-belih: Stevanović, Urošević, Vujačić, Saničanin, Živković, Zdjelar, Jojić, Natho, Pantić, Menig, Gomeš.

 

 

Već u 7. minutu susreta pristalice Partizana su zanemele. Vezista crno-belih Danilo Pantić, očigledno je doživeo težu povredu. Nakon ukazane lekarske pomoći, Pantić je iznet sa terena ne mogavši da se soloni na desnu nogu. Umesto njega u igru je ušao Jojić.

Nakon šoka zbog povrede Danila Pantića, crno-beli su u prvih pola sata meča imali više od igre. Uglavnom su fudbaleri lidera srpskog šampionata pokušavali udarcima sa distance. Natho je u 27. minutu susreta pokušao iz slobodnog udarca, ali je lopta otišla tik pored leve stative turske ekipe.

Sam finiš prvog poluvremena donosi i hladan tuš za navijače crno-belih.

Turska ekipa je izvela korner. Lopta je prebačena sa prve na drugu stativu, a tamo je Epureanu lako smestio u mrežu Nemanje Stevanovića, za vođstvo Bašakšehira - 1:0.

 

 

U nastavku susreta, čekalo se punih 15 minuta kako bi fudbaleri Partizana pripretili domaćinu. Marković je sjajno uposlio Rikarda čiji udarac s ivice peterca brani protivnički golman. Umalo da lopta stigne do Jovića koji je imao nebranjenu mrežu, ali od svega je na kraju samo korner za crno-bele.

Šest minuta kasnije videli smo i najbolju priliku za ekipu trenera Stanojevića. Holender je iskoristio grešku poslednje linije turske ekipe, šutirao je sa ivice kaznenog prostora, ali protivnički golman bravurozno intervenisao. Na odbijenu loptu pritrćao je Lazar Marković koji je iz ne baš povoljne prilike pogodio samo spoljni deo mreže.

 

 

Do kraja susreta nije bilo ozbiljnijih šansi ni na jednoj strani, pa je na kraju ostao rezultat koji je postignut u 44. minutu susreta kada je mrežu Stevanovića zatresao Epuranu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading