PARTIZANOVA JESEN ZA PONOS GROBARA: Stanojev "valjak" u odabranom društvu!

Autor: Vladimir ZOGOVIĆ

Sport

25.01.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli, uz Porto i Olimpijakos, u konkurenciji 621 kluba u prvih 45 liga na UEFA listi jedini neporaženi u domaćem šampionatu

PARTIZANOVA JESEN ZA PONOS GROBARA: Stanojev "valjak" u odabranom društvu!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Partizan, Olimpijakos, Porto... i tačka. Četvrti klub koji u tekućoj sezoni 2021/22. nije doživeo neuspeh u domaćem prvenstvu - ne postoji! Podatak za ponos svakog navijača crno-belih.

Mada je Superliga tek na pola puta, "parni valjak" ima čime da se podiči i uhvati dobar zamajac za nastavak šampionske trke koja sledi na proleće. Naime, tim iz Humske pod dirigentskom palicom trenera Aleksandra Stanojevića našao se u odabranom društvu pošto s Portom i Olimpijakosom, u konkurenciji čak 621 kluba, čini trojac koji dosad nijednom nije osetio gorčinu poraza u domaćem šampionatu.

Kada se tome pridoda činjenica da je u obzir uzeto prvih 45 liga na UEFA rang-listi, nesumnjivo da podvig crno-belih dodatno dobija na značaju, a šefa struke Aleksandra Stanojevića svrstava među privilegovane zajedno s portugalskim stručnjacima Pedrom Martinsom iz Olimpijakosa i Seržom Konsejsaom iz Porta.

Nestvarna serija Stanojevog "valjka" bez poraza broji već 21 utakmicu. Poslednji put Partizan je izgubio od lučanske Mladosti (1:0) 18. maja 2021, dok je od početka nove kalendarske godine i 21. odigranog kola samo dvaput remizirao, sa Crvenom zvezdom i Proleterom, uz 19 trijumfa. Porto takođe ima samo dva nerešena ishoda nakon 19. rundi portugalskog šampionata, dok Olimpijakos u Grčkoj na 18 odigranih mečeva ima 14 pobeda i četiri remija.

Partizan

Utakmice: 21

Pobede: 19

Nerešeno: 2

Porazi: 0

Porto

Utakmice: 19

Pobede: 17

Nerešeno: 2

Porazi: 0

Olimpijakos

Utakmice: 18

Pobede: 14

Nerešeno: 4

Porazi: 0

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading