POTRESNE REČI ĆERKE AKIJA RAHIMOVSKOG RASPLAKALE SVE! Poslednji put se oprostila od oca: BEGAJ TATA JER IM JE DOSADNO GORE BEZ TEBE!

Autor:

Zabava

27.01.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aki Rahimovski danas je sahranjen u Aleji velikana zagrebačkog groblja Mirogoj.

POTRESNE REČI ĆERKE AKIJA RAHIMOVSKOG RASPLAKALE SVE! Poslednji put se oprostila od oca: BEGAJ TATA JER IM JE DOSADNO GORE BEZ TEBE!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Danas se u Aleji velikana zagrebačkog groblja Mirogoj porodica, prijatelji i kolege opraštaju od Akija Rahimovskog koji je iznenada preminuo 22. januara u 66. godini.

Ispred kovčega stoji Akijeva fotografija i plakat na kom su ispisani stihovi pesme ''Moja je pesma lagana'', ''Tužna je naša ulica od kada nisi tu... Jer tužnu pjesmu pjevaju oni što ostaju.''

Na poslednji pozdrav legendarnom pevaču okupo se veliki broj kolega i prijateljima, a među prvima je stigao Husein Hasanefendić Hus, prenosi Index.hr.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

 

S obzirom na aktuelne epidemiološke mere, svi koji su voleli Akija i imaju želju da mu odaju počast, to mogu da urade kod Zdenca života, ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta.

Govor Akijeve ćerke Dine posvećen pokojnom ocu, mnoge je doveo do suza.

- Jednom prilikom si rekao da je lako biti visok, ali teško biti velik, velik čovek. Hvala ti tata što si me naučio kako je čovek samo malen pod zvezdama. Ajde begaj, tako si mi govorio, begaj kćeri. Begaj tata jer im je dosadno gore bez tebe. I samo da znaš, samo ti, tata, i nitko kao ti. Volim te tata - rekla je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Parni Valjak (@parnivaljak)

 

Nakon njenog govora krenula je pesma  ''I Did It My Way'', a fotografiju nose njegovi unuci.

Podsetimo, Akijeva smrt je mnoge pogodila i zatekla, a njegovi prijatelji iz grupe ''Parni valjak'' su se oprostili emotivnim rečima.

- Napustio nas je naš dobri duh, prijatelj i saborac, Aki – čovek koji je živeo za pesmu, binu i svoju publiku. Još smo u šoku i neverici i dubokoj žalosti te trenutno nismo u stanju da dajemo izjave za medije.Veselili smo se predstojećoj turneji i novom singlu. Ovo je preveliki gubitak dragog nam prijatelja te vas u ime njegove porodice i benda molimo za razumevanje. Ovim putem želimo da se zahvalimo publici, prijateljima i kolegama na porukama podrške i izjavama saučešća - napisali su oni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Parni Valjak (@parnivaljak)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading