KAD MI TREBA PARTNER POZOVEM GA! Sneki PRIZNALA da u ljubavi funkcioniše kako ona želi: SPAVAM SAMA KADA TO ŽELIM!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

27.01.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ne krije da je ispunjena, ali, kako kaže, iako ima muškarca kog voli, ne zaboravlja svoje potrebe, te se često distancira i uživa u samoći

KAD MI TREBA PARTNER POZOVEM GA! Sneki PRIZNALA da u ljubavi funkcioniše kako ona želi: SPAVAM SAMA KADA TO ŽELIM!

Foto: e-stock/S. KOSTIĆ

Sneki Babić

Pevačica Snežana Babić Sneki od nemačkog biznismena srpskog porekla Radomira Stojanovića se razvela u tišini 2009. i od tada nije predstavljala emotivne partnere. Ovog puta javno je iznela svoj stav na temu samoće, pa otkrila da, iako ima partnera, često spava sama, što je mnoge iznenadilo.

- Što se mene tiče, na samoću ne gledam kao većina žena, s negativne strane. Meni je samoća izvor inspiracije i to znači da mogu svoje vreme da organizujem kako želim. Znači da mogu da budem s partnerom i voljenom osobom kada želim, kada poželim da spavam sama, ja spavam sama. Kada ne želim da spavam sama, ja ne spavam sama - rekla je Sneki u emisiji "Magazin in".

Razvod sam morala da prevaziđem, našla sam nekog da me uteši i voli!

Sneki je razvedena duže od deceniju, a kako kaže, samu činjenicu da se njen brak završio je veoma teško podnela i prihvatila.

- Nije to osećanje s kojim čovek može da bude zadovoljan u životu, ali je nešto što morate da prevaziđete. Morate biti jaki i da verujete u sebe. Ja sam uspela da prevaziđem to zahvaljujući publici, svojoj muzici, pesmi. Mislim da mladi ljudi moraju da veruju u zajedništvo, verujem u brak, prirodno je da imate pored sebe nekog ko će vas utešiti i voleti - priznala je Sneki svojevremeno.

Kako je dalje istakla, smatra da nijedna ostvarena žena nije sama.

- Mislim da samoća ima mnogo, mnogo prednosti i da ne treba uopšte doživljavati loše reč samoća, a mnogi u današnje vreme se zabezeknu, kao da je to nešto strašno. Nijedna žena koja je pametna, samosvesna, uspešna i ostvarena na bilo kom polju ili čak na više polja nije sama. Kad god jedna ostvarena žena hoće da napravi kompromis i ne posluša svoju intuiciju ona je pogrešila - zaključila je ova pevačica, koju nikada nisu pratili skandali i koja i danas izgleda odlično, kao na početku karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

27.01.2022 08:06

Hajde mene pozovi.