BALAŠEVIĆ JE PRED SMRT OTKRIO VELIKU TAJNU SVOJE ŽENE OLIVERE: Čuvala je ovo više od 40 godina, jeziva istina o njenoj PORODICI izašla na videlo

Autor:

Zabava

26.01.2022

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Balašević je u svojoj knjizi "Planeta Dvorište" otkrila da njena majka nije htela da je rodi.

BALAŠEVIĆ JE PRED SMRT OTKRIO VELIKU TAJNU SVOJE ŽENE OLIVERE: Čuvala je ovo više od 40 godina, jeziva istina o njenoj PORODICI izašla na videlo

Foto: Printscreen/Kurir TV

Udovica Đorđa Balaševića, Olivera Balašević, je otkrila jednom prilikom u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" mnoge porodične tajne, a za neke nije znao čak ni pokojni Đole, dok nije pročitao njenu knjigu "Planeta Dvorište".

Olivera je u toj zbirci uspomena na detinjstvu pomenula i to da njena majka nije imala nameru da je rodi.

Republika

Foto: Printscreen

Olivera i Đorđe Balašević

- Da, to je priča kada moja mama saopštava svojoj najboljoj drugarici iz dvorišta, komšinici Anuški Sič: „Anča moja, odosmo ti mi“. „A gde, Pelka moja, gde?“, uzvratila joj je zbunjeno. Dobili smo stan od Saveza boraca. Znaš, ona Oljicina gimnastika… Ona je sad u juniorskoj reprezentaciji, pa žele malo da poboljšaju njene uslove, kao da joj ja nisam obezbedila dobre. Al’ neka, neka, i od toga može bolje - priča Olivera i dodaje:

-Tetka Anuška je na to reagovala: „Eto vidiš, Pelo moja, mi smo znali da će Oljica uspeti sa tim njenim sportom, znali smo da će vas Bog pogledati.“ A onda je mama sa vrata kuhinje rekla: „Znaš, Anuška moja, ogrešila sam se, ogrešila sam se o nju još kako… Nisam želela da je rodim. Eto, Bog neka mi oprosti, znaš kako, sa ovim je već krenulo (misli na sina) da su mu više punili glavu nego što mu je moja ljubav punila srce.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Olivera Balašević

- Počeo je da se nekako okreće od mene i Zorana, i tako u svom nesigurnom odnosu sa njim, osetila sam da još jedno srce kuca negde u meni. Svašta sam pokušavala, Bog neka mi oprosti, skakala sam sa visokih merdevina, čula sam to od žena, skakala sam sa što većih visina ne bi li otišla. A onda sam čula i da se stavlja veliki, što teži kamen na stomak, al’ nije se dala. Nije se dala, ta je jaka. Kad je njeno srce pod tim kamenom počelo da kuca, znala sam ja…“ I sada, osvrćući se na taj kamen pod kojim sam iznikla, i pod onim kamenom pod kojim srce utihne, gde ona leži, nekako mi je taj kamen mnogo teži -  rekla je Olivera, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Lex

27.01.2022 07:35

Steta sto je nije abortirala.

Miroslava Jevic

27.01.2022 12:47

@Lex - Sam te bilo, bedno I jadno

Ana Sič

27.01.2022 14:34

@Miroslava Jevic - Miroslava,neko je baš nesrećan ili nesrećna pošto nema napisano pravo ime i prezime i suvišno je komentarisati na to napisano u njegovom-njenom komentaru