UŽIVAM U PENZIONERSKIM DANIMA: Oliver Mandić nakon 20 godina otkrio kako sada ŽIVI, a evo da li i dalje SVIRA!

Autor:

Zabava

26.01.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oliver Mandić se pre 20 godina povukao iz javnosti kada je rešio da ne daje intervjue, a sada je pevač i kompozitor progovorio o penziji.

UŽIVAM U PENZIONERSKIM DANIMA: Oliver Mandić nakon 20 godina otkrio kako sada ŽIVI, a evo da li i dalje SVIRA!

Foto: youtube.com/DarkWoman93

Oliver Mandić je već duže vreme odsutan sa estrade, a poslednja pesma koju je snimio je bila duet sa Cecom Ražnatović "Vreme za ljubav ističe", pre 15 godina. 

Republika

Foto: instagram.com

Oliver Mandić

Krajem prošle godine, pevač i kompozitor se pojavio na modnoj reviji Bate Spapojevića sa svojom ćerkicom Hanom (11), pa su tako zajedno prošetali modnom pistom. Oliver nije davao intervjue više od 20 godina, a sada se oglasio i otkrio kako živi i čime se bavi u penzionerskim danima:

Republika

Foto: Lav

Oliver Mandić

- Imam 70 godina i odavno sam se povukao iz javnosti. Već 20 godina ne dajem izjave za medije. Uživam u penzionerskim danima, počeo sam da živim život onako kako sam oduvek hteo, pored moje dece i unuka. Volim svoju ćerku i ženu, kao i sve dobre ljude koji su oko mene - priča Oliver za Alo.rs i dodaje da od muzike nikada nije odustao:

- Muzika je i dalje moja velika ljubav i uživam u dobrim i kvalitetnim notama. Često umem i da zasviram onako za moju dušu - rekao je pevač, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading