TUGA: Legendarni glumac iz "Mućki" se bori sa OPAKOM bolešću, a evo kako se oseća nakon OPERACIJE!

Autor:

Zabava

26.01.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Patrik Marej, poznatiji po ulozi Mikija Pirsa, otkrio je da jako bolestan, i apelovao na ljude da paze na zdravstveno stanje.

TUGA: Legendarni glumac iz "Mućki" se bori sa OPAKOM bolešću, a evo kako se oseća nakon OPERACIJE!

Foto: printscreen/youtube.com

Dejvid Džejson

Patrik Marej (65), legendarni glumac iz hit serije "Mućke" kog znamo po ulozi Mikija Pirsa, rastužio je mnoge fanove kada je objavio da ima rak.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Patrik Marej u Mućkama

Patrik je opisao simptome koje nikada ne bi povezao sa ovom opakom bolešću, i pozvao je sve obožavaoce da vode računa o svom zdravlju. Glumac se požalio na tekobe sa stomakom, a da je nakon toga otišao na pregled gde mu je otkriveno mnoštvo benignih tumora, ali i rak pluća.

- Želeo sam da zadržim probleme za sebe, ali sada moram da podržim kampanju za preventivne preglede. Da nisam otišao na ultrazvuk, ne bih znao da u mojim organima raste nešto čemu je potreban dodatni pregled. Utvrđeno je prisustvo više tumora. Na moje iznenađenje, oni nisu bili maligni ali je skener pokazao da imam rak pluća. U međuvremenu sam operisan - napisao je on na Tviteru, prenosi Kurir.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Patrik Marej

- Sada tvitujem a to ne bi bilo moguće da nisam otišao na ultrazvuk. Imao sam simptome koje bih povezao sa godinama i problemima usled 'slabog' stomaka. Molim vas, ne ignorišite simptome ako ne prolaze. Zahvaljujući lekarima, danas gledam u prelepi horizont koji i vi vidite - napisao je on.

Podsetimo, Patrik je igrao Mikija Pirsa u seriji "Mućke" od 1983. do 2003.godine, a kao i većina likova bavio se kriminalon i švercom. Vest o njegovom zdravstvenom stanju je zabrnula mnoge jer je Džon Čalis, čuveni Bojsi, preminuo u sepmtebru od raka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading