RADONJIĆ NIKAD ISKRENIJI: Daleko smo od nivoa na kojem smo bili!

Autor:

Sport

26.01.2022

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde nakon velikih problema sa koronavirusom odigrali su dva susreta sa završnicama koje spadaju u red onih koje "nisu za osobe sa slabim srcem".

RADONJIĆ NIKAD ISKRENIJI: Daleko smo od nivoa na kojem smo bili!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

U evroligaaškom okršaju crveno-beli su poklekli u predrgrađu Liona, ali sve propušteno u gradu Interpola, vratilo im se u ljubljanskim "Stožicama" kada su gotovo izgubljeni meč, serijom poena Nikole Ivanovića, ipak rešili u svoju korist.

Košarkaše Crvene zvezde sada očekuje novo evroligaško iskušenje. U četvrtak 27. januara sledi duel beogradskih i atinskih crveno-belih, a meče je na programu u dvorani "Mira i prijateljstva" od 20 časova.

Pred put u Atinu trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić je izjavio:

- Raspored je takav kakav jeste. Posle dva meča koja smo imali, boravka u Francuskoj i Sloveniji tu smo i radimo malo na oporavku. Nismo igrali dobro protiv Asvela i napravili smo mnogo grešaka, atipičnih za nas koje krasi igra sa velikom energijom. U ovom trenutku mi nemamo tu energiju, što je potpuno objektivno i nismo na tom nivou na kojem smo bili i na kojem želimo ponovo da budemo - rekao je Radonjić za klupski sajt i dodao:

- Za bolje stvari treba više treninga, vremena i utakmica. Raspored je takav da prostora za to nema, videćemo koliko će nam vremena biti potrebno da dođemo do tog nekog nivoa. Generalno je utisak da nismo na nivou na kojem smo bili i eto da budem precizniji - daleko smo od toga.

Strateg Zvezde se potom osvrnuo i na rivala koji igra sjajno ove sezone.

- O Olimpijakosu možemo da pričamo samo u superlativu. Odličan tim, igraju izvanredno, imaju dosta razloga da se nadaju pozitivnom rezultatu ove godine, da odu do završnice u Evroligi. Kao što sam rekao, mi smo primorani da razmišljamo samo o sebi, odnosno kako da prevaziđemo sve ovo na što bezbolniji način - zaključio je Radonjić.

Treba napomenuti da je ekpedicija Crvene zvezde i pored svih problema, ovoga puta imala i problem oko puta u grčku prestonicu. Naime, crveno-beli su do Atine morali da putuju preko Ciriha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading