UBIO JE DVOJICU NEDUŽNIH LJUDI, NEĆU ODUSTATI TAKO LAKO: Oglasila se udovica muzičara koji je poginuo sa Šabanom!

Autor:

Zabava

24.01.2022

20:57

Ružica Kerić, supruga pokojnog muzičara Mirsada Kerića, koji je poginuo sa Šabanom Šaulićem, oglasila se kako bi prokomentarisala presudu koju je dobio Alsin Levent.

UBIO JE DVOJICU NEDUŽNIH LJUDI, NEĆU ODUSTATI TAKO LAKO: Oglasila se udovica muzičara koji je poginuo sa Šabanom!

facebook.com/Printscreeen

Šaban Šaulić i njegov prijatelj i klavijaturista Mirsad Kerić su stradali pre tri godine, a tek sada je održano suđenje nemačkom državljaninu turskog porekla Alsinu Leventu, koji je osuđen na tri godine i tri meseca.

facebook.com/Mirsad Keric

Mirsad Kerić

Suđenju je prisustvovala i Šabanova porodica, ali i sin stradalog Mirsada, Denis.

Ružica Kerić, udovica pokojnog Mirsada, nije imala snage da ode na suđenje jer bi onda morala da se suoči sa ubicom svog supruga.

- Ne, nisam mogla da odem. Poznajući sebe ne bih mogla mirno da sedim, ne bih mogla ubicu mog supruga, oca naše troje dece da gledam. Mislim da bi se u meni ponovno probudio sav taj bol, sva ta, slobodno mogu da kažem, mržnja prema tom čoveku, koji je na takav način ubio, kažem slobodno - ubio dvojicu nedužnih ljudi - rekla je Ružica i odmah se osvrnula na presudu kojom je izrazito nezadovoljna.

youtube.com/printscreen

Šaban Šaulić

- A, još kada sam čula za presudu, onda je još bolje da nisam otišla. Pa, za ljude koji nisu vakcinisani, a namerno su zarazili druge osobe koronom, kazna je pet godina, a on je dobio tri godine. Odmah sam preko mojih advokata uložila žalbu, i evo sada javno kažem da tako lako odustati neću - poručila je Ružica za Avaz.ba.

Denis, Mirsadov sin, je u toku suđenja pobesneo i u jednom trenutku se obratio očevom ubici koji je sve vreme skrivao lice.

- A onda mu je moj Denis rekao da ne bude kukavica i da skloni tu knjigu ili novine kojima se sakrivao, da porodicu nastradalih pogleda u oči. Ako je mogao u pijanom stanju, bez vozačke dozvole da vozi, onda neka bude hrabar u susretu sa porodicama Šaulić i Kerić. Onda se u tu raspravu uključio i njegov advokat, ali Denis je i njega ućutkao. Šta je trebalo, da mu moj Denis kaže: 'Ma, super što sam te video, baš si mi drag'. Dakle moj Denis je reagovao samo verbalno, ali nikakvog fizičkog obračuna nije bilo kao što su to neki mediji pisali. Na suđenje nije došao Slobodan Stojadinović Bobi, ali ja sam znala da će iskoristiti svoje povrede da ne dođe. A, znao je za srpske medije da izjavljuje i kaže kako je sa Šabanom stradao dečko muzičar. On i moj Mirso su bili jako dobri, privatno kontaktirali, i da nakon svega mog Mirsu nazove 'dečko muzičar'. Pa oni su 15 godina sarađivali. Ma, razočarana sam u mnoge ljude, ali ja ne odustajem - rekla je Ružica i dodala da ju je nakon presude odmah nazvao porodični advokat.

ST/V. LUKIĆ, youtube.com/Pink.rs

Šaban Šaulić

- Rekao mi je kako je presrećan što nisam bila na suđenju. Pre svega zbog moje bolesti, a onda i zbog moje reakcije, a koja bi bila, sada mogu slobodno da kažem - stravična! Uložena je žalba, nadam se da ću se ja do tada oporaviti. E, tada će tek da bude skandal kada se ja na suđenju pojavim. Svaki dan molim dragog Boga da budem smirena kao moj Mirso,ali jednostavno ne mogu, to je jače od mene-  ispričala je Ružica, a na pitanje da li joj je ipak žao što nije otišla na suđenje odgovara:

- I jeste i nije, ali tu je isto veliku ulogu odigrao i moj sin Denis koji me je molio danima da ne idem, jer zna kakva sam,a kao što rekoh prevagnula je i moja bolest. Nakon te užasne nesreće nije bio baš za pohvaliti. Ali, kada su se strasti smirile, Goca i ja smo imale jedan poduži telefonski razgovor, izvinile smo se jedna drugoj, a danas mogu da kažem da imamo korektan odnos. I ona i ja , svaka od nas sve to boluje na svoj način - zaključuje Ružica Kerić, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
zora

25.01.2022 08:15

Ovde se radi o nesrecnom slucaju a sud ga nije okarakterisao kao ubicu. Koristite "velike" reci. Moze da se dogodi da on tuzi vas sto ga nazivate ubicom. Za nesrecu koju je izazvao je dobio sta sleduje po zakonu. U Srbiji se dobija isti zatvor za isto delo.