POZNATA PEVAČICA PROGOVORILA O DUGO ČUVANOJ TAJNI: Od JEDNE pesme sazidala TRI kuće, a onda se TUKLA u kafani!

Autor:

Zabava

12.01.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Snežana Jovanović Šikica se povukla iz javnosti nakon što je izbacila svoj hit "Ala bih se šicikala", a sada je otkrila i šta znače stihovi njene pesme.

POZNATA PEVAČICA PROGOVORILA O DUGO ČUVANOJ TAJNI: Od JEDNE pesme sazidala TRI kuće, a onda se TUKLA u kafani!

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana Jovanović Šikica je pre 20 godina izbacila čuveni hit pod nazivom "Ala bih se šikicala", a nakon toga se povukla iz javnosti.

Snežana je sada rešila posle dve decenije da otkrije šta se krije iza stihove njene legendarne pesme.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana Jovanović Šikica

-To svi misle da je "ono", ala bih se šikicala, to je ala bih se provela ali mi ne da nana. Nije ono bezobrazno - rekla je Šikica, a potom je i otkrila koliko novca je zaradila u jeku svoje slave.

- Nismo iznosili u džakovima, ali je bilo para. Magistrala je bila majka Božija. Pevala sam sa svim velikanima, sa Ljubom, sa Šabanom, sa Šemsom, Vidom Pavlović. Svi smo uzimali pare, ko je bio sposoban, on je uzimao pare. "Čerga" je bila jedinstvena kafana koja je radila najbolje na svetu, nije bilo mesta. Ja sam bila mlada, lepa, u dugačkoj haljini dođem, ne mogu da prođem kroz salu od ljudi. Zaradila sam tri kuće, pravila ih mojim radom, to je to, živim normalno, imam unučiće, porodice, radila sam i danju i noću. Bilo je svega, tuča, problema, tuku se muzičari, gosti, a mi smo branili gazdu i mi smo tukli. Dogodio se jedan incident došli su žestoki momci sa devojkama, bila je opšta tuča, dečko je izgubio oko, dobio je flašu, bili smo i na suđenju, sve, bilo je katastrofa. Bilo je tuča, ali nije bilo pištolja, već flašama, stolicama - istakla je ona, pa ododala da je sa kolegama u odličnim odnosima.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana Jovanović Šikica

- Mi se nismo takmičili, to je bio restoran do restorana, svuda je bilo puno. Neko je voleo Kvaku, neko Vesnu Zmijanac, neko Šikicu, a kad se završi sve oni su dolazili kod mene u "Čergu". Tu sam radila i tu sam postala ono što je sam. Pevala sam glumcima. Dobila sam zabranu da pevam Šikicu, od jednog inspektora, a to me je proslavilo - ispričala je pevačica.

Pevačica je progovorila i o svojoj deci pa je tako rekla da je podržavaju, ali i da su muzički nadareni na nju.

- Moja deca se ponose mnome, stariji sin mi peva, mlađi svira violinu, muž svira harmoniku, mi smo takva porodica. Ja sam 47 godina u braku, nikad mi ništa nije zabranjivao, bila sam mlada, lepa, zgodna, ali oko toga se nismo baktali, kad god sam bila pozvana išla sam svuda, pošteno da odradim svoje. Sa svim kolegama sam dobra, svi me vole i poštuju, ja poštujem njih. Ja sam uvek uz mlade - ispričala je Šikica u Premijera - Vikend specijalu, a prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading