NEMA SNAGE DA PRIČA, BORI SE SA SUZAMA: Gordana Šaulić NEUTEŠNA nakon završenog sudskog slučaja!

Autor:

Zabava

23.01.2022

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PR porodice Šaulić, Goran Jovanović je progovorio kako podnosi Gordana Šaulić izrečenu kaznu turčinu koji je usmrtio njenog supruga.

NEMA SNAGE DA PRIČA, BORI SE SA SUZAMA: Gordana Šaulić NEUTEŠNA nakon završenog sudskog slučaja!

Foto: prntscreen/Objektiv

Goran Jovanović, PR porodice Šaulić, je gostovao u emisiji "Premijera - Vikend Specijal", pa je tako rešio da prokomentariše nedavno završen sudski slučaj povodom smrti Šabana Šaulića.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Goran Jovanović

- Trenutno se nalazim u Istanbulu igrom slučaja, i mogu vam reći da su i turski mediji bili prilično šokirani i angažovani oko ovog slučaja, u pitanju je ipak njihov državljanin, ispratio sam medije i oni su ozbiljnu pažnju poklonili ovom slučaju, između ostalog naglašavajući da je reč o kralju narodne muzike na Balkanu i da se radi o velikoj regionalnoj zvezdi, ali svi su bili šokirani visinom kazne koja je izrečena, ali šta da vam kažem... Mi ne možemo da menjamo nemačke zakone. Nemački zakoni su takvi kakvi jesu mi možemo samo da se nadamo da će ovaj slučaj doprineti da se nešto preduzme po tom pitanju i da možda oni uzmu u razmatranje izmene tog zakona, jer zaista ako je neko ko je vozio bez dozovle, pod uticajem svih mogućih opijata, prekršio je sva moguća pravila i zakone, i dve porodice zavio u crno, zamalo i treću, i ako je to merna jedinica nekih 19 meseci zatvora, onda se zaista treba upitati koliko vredi jedan ljudski život - priča Jovanović, i dodaje da se odmah nakon presude čuo sa Šabanovom udovicom, Gordanom Šaulić.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Goran Jovanović PR porodice Šaulić

- Jako je bila tužna, jako potresena... Dugo je nisam čuo tako tužnu. Znala je ona da neće biti kazna velika, niti je razmišljala o tome, maksimalna kazna je mogla da bude pet godina. Ona je samo očekivala da vidi pokajanje u tom čoveku. Jedno je šta se priča i šta se izgovara, ali kada sedite u istoj prostoriji, vi možete osetiti da li zaista on misli to što govorili ili priča tako samo zato što je to njegova odbrana. Goca je osetila da on u sebi zaista ne oseća kajanje zbog svega toga i da u sebi nema tu vrstu svesti da je uradio to što je uradio. Nevezano što je to Šaban Šaulić, ali jedna porodica je izgubila nešto što ne može da se nadoknadi. To je ipak jedan ljudski život. Ako neko ne oseća krivicu, ja ne znam šta dalje može da se kaže na tu temu. Nisam bio lično tamo, ali ja vam prenosim moj utisak sa Gordanom, čuli smo pet minuta nakon izricanja kazne, jedva je imala snage da priča, gubila je reči, krene da priča i ne može da završi rečenicu. Borila se sa suzama. Ta rana će stajati uvek, nikada neće biti zaceljenja, ali ona se nadala nekoj vrsti završetaka. Tehnički to jeste dobila, ali emotivno nije - otkriva Goran, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading